Organisatie

MOOOV

MOOOV organiseert elk jaar in april een filmfestival op 8 locaties in Vlaanderen. Tijdens dit festival vertonen we meer dan 70 films en organiseren we meer dan 400 vertoningen in cinema’s overal in Vlaanderen. Het festival in Brugge is samen met het festival in Turnhout het grootste: 8 dagen lang vertonen we films van overal ter wereld in cinema Lumière.

Daarnaast koopt MOOOV Distribution het ganse jaar door films op de internationale filmmarkt en geven we deze films een release in Belgische bioscoopzalen en in cultuurcentra. We maken de films klaar voor een release in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, bedenken een campagne voor de film en overtuigen vertoners om de film op te nemen in hun programmatie.

Functieomschrijving

Je draait mee in onze productieploeg in Brugge. Je helpt mee aan de releases van MOOOV Distribution, werkt mee aan de lokale communicatie voor het festival in Brugge en bouwt mee aan een vernieuwd jongerennetwerk.

Periode: 1e semester (mogelijk van september tot december) of 2e semester (mogelijk van februari tot mei)

Profiel

Je hebt een liefde voor films van overal ter wereld. Je bent stressbestendig, ondernemend, kan probleemoplossend werken en bent positief ingesteld. Je werkt graag in een gedreven team maar ook zelfstandig je verdiepen in iets schrikt jou niet af. Je staat vaak in contact met lokale en nationale pers dus een goede pen is essentieel!

Aanbod

We bieden een bijzonder leerrijke en flexibele stage. Je komt terecht in een klein en jong team waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je leert de werking van een filmdistributeur en filmfestival van dichtbij kennen.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen