Profiel

Je bent student op bachelor- of masterniveau met een interesse in event organisatie binnen muziek/cultuur, in het kader van een opleiding.
Je bent beschikbaar van 25/01/2021 t.e.m. 02/04/2021, zeker tijdens het festival beschikbaar vanaf 13/03/2021 tot en met 28/03/2021.

 • Je bent gestructureerd en nauwgezet
 • Je neemt initiatief en jouw zelfstandigheid boezemt ons vertrouwen in. Je zoekt naar oplossingen, maar deinst er niet voor terug hulp te vragen
 • Avond- en weekendwerk tijdens het festival schrikken jou niet af
 • Voertaal is Nederlands maar je hebt een zeer goede kennis van Frans en Engels
 • Rijbewijs B is een must, bij voorkeur ben je afkomstig uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (of je zit daar op kot). Na de voorstellingen moet je op eigen kracht thuis kunnen raken als het openbaar vervoer niet meer rijdt.
 • Affiniteit met klassieke muziek is een pluspunt

Organisatie

Klarafestival | Festival van Vlaanderen - Brussel

Festival van Vlaanderen - Brussel / Klarafestival?

Festival van Vlaanderen Internationaal Brussel-Europa presenteert klassieke muziek van internationale kwaliteit. Het dankt zijn unieke positie aan innovatieve en interdisciplinaire projecten en de samenwerking met sterke culturele en private partners.

Verbinden is het sleutelwoord. Kruisbestuiving tussen disciplines en genres zorgt voor verbreding. Internationaal gerenommeerde artiesten, even divers als onze maatschappij, brengen we in contact met een divers en intergenerationeel publiek. Muziek verbindt en zet aan tot reflectie over de wereld waarin we leven.

Festival van Vlaanderen Brussel maakt daarenboven deel uit van het Brusselse stadsweefsel en legt een actieve link met de Vlaamse, federale, Europese en internationale context. Een werking die steunt op een inclusieve, duurzame maar ook veilige aanpak. Doorheen het jaar participeert het bovendien aan sterke bestaande Brusselse projecten en worden sociale en Europese trajecten verankerd.

Aanbod

 • Vergoeding woon-werkverkeer (enkel openbaar vervoer)
 • Een veelzijdige ervaring in de culturele sector
 • Je komt terecht in een klein, jong, dynamisch en gedreven team
 • Direct contact met artiesten en culturele huizen
 • Mogelijkheid tot het gratis bijwonen van concerten tijdens Klarafestival

Functieomschrijving

Als stagiair productie-assistent(e) onderhoud je het contact met artiesten en hun management (opvolgen van contracten, hotel- en vervoersplanning, praktische vragen omtrent instrumenten, transport, catering, enz.), werk je samen met cultuurhuizen voor planning, technische fiches, productie vergaderingen, enz., maak je gedetailleerde draaiboeken per huis/artiest/dag en volg je de algemene administratie mee op.
Solliciteren
Goesting?
Solliciteer vóór 26/10/2020 door je cv en motivatiebrief te sturen naar Yelke Van Laer (yelke@klarafestival.be).
Reageren voor: 26/10/2020
Solliciteren
Goesting?
Solliciteer vóór 26/10/2020 door je cv en motivatiebrief te sturen naar Yelke Van Laer (yelke@klarafestival.be).
Reageren voor: 26/10/2020
Categorie
Techniek en productie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest