Organisatie

JEF vzw

JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen, bij jou thuis en op school. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops, te experimenteren met nieuwe media en zelf films te maken. JEF is een aanspreekpunt voor iedereen die professioneel te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, in de klas of in de vrije tijd. En JEF stimuleert regisseurs en acteurs om werk te maken van meer Vlaamse jeugdfilms.


Functieomschrijving

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, verantwoordelijke en zelfstandige stagiairs. JEF in het ziekenhuis is een project gericht naar kinderen met een beperkte mobiliteit zodat ook zij de beste jeugdfilms kunnen bekijken. Op een gebruiksvriendelijke online platform hebben zij het hele jaar door toegang tot de beste alternatieve jeugdfilms. Het project loopt het hele jaar door, waarbij er een deel van het festivalprogramma, gelijktijdig met het eigenlijke JEF festival (krokusvakantie), ter beschikking wordt gesteld. Jij verzorgt de communicatie met de ziekenhuizen en denkt mee na over de integratie van het JEF festival in het JEF in het ziekenhuisproject. Je laadt films op het platform en maakt leuke, interactieve content bij de films. We staan open voor je eigen creatieve inbreng in je gevarieerde takenpakket!


Profiel

Je volgt een opleiding journalistiek, communicatiewetenschappen, sociaal werk, grafische- en digitale media, marketing, project- en eventmanagement of gelijkaardig.

  • Je bent creatief ingesteld.

  • Je kan zelfstandig werken.

  • Je bent flexibel, denkt kritisch mee en bent stressbestendig.

  • Je hebt geen schrik om via mail en telefonisch te communiceren.

  • Content creëren, schrijven en video’s maken is jouw ding.


Periode

In het najaar 2023 starten de voorbereidingen voor de volgende editie. De festivalperiode loopt van 29/01/2024 tot en met 18/02/2024. Ideale stageperiode: tussen november 2023 en februari 2024. Kortere stageperiodes zijn bespreekbaar, maar de festivalperiode dient mee in de stage te zitten.


Aanbod

  • Werkervaring in de culturele sector

  • Jouw werk zal zichtbaar zijn op onze kanalen

  • De kans om een inhoudelijk verschil te maken

  • Toegang tot alle films en activiteiten tijdens het festival

Categorie
Andere
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen