Organisatie

JEF

JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen, bij jou thuis en op school. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops, te experimenteren met nieuwe media en zelf films te maken. JEF is een aanspreekpunt voor iedereen die professioneel te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, in de klas of in de vrije tijd. En JEF stimuleert regisseurs en acteurs om werk te maken van meer Vlaamse jeugdfilms.

Meer inhoudelijke info zie www.jeugdfilm.be

Functieomschrijving

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, verantwoordelijke en zelfstandige stagiairs.

Als medewerker industry en professionele jury ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de persoonlijke programma’s van de juryleden. Jij bent voor hen hét aanspreekpunt, en zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de planning. Je begeleidt hen naar de verschillende locaties en zorgt voor een feilloos bezoek.

Verder verwachten we dat je de algemene hospitality van het festival onder jouw vleugels neemt. Je biedt ondersteuning bij het voorbereiden van het programma voor industry en je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij JEF. Verwacht je aan een divers takenpakket met veel uitdaging.


Profiel

Je volgt een opleiding project- en eventmanagement, PR richting, toerisme en recreatiemanagement, communicatiewetenschappen, Theater- film- en literatuurwetenschap of gelijkaardig.

  • Je kan zelfstandig werken.

  • Je bent goed in plannen, nauwkeurig & systematisch werken.

  • Je bent hands-on en durft je mening delen.

  • Je kan vlot (in het Engels) communiceren.

  • Je bent flexibel, denkt kritisch mee en bent stressbestendig.

Periode

De festivalperiode loopt van 6/02/2023 tot en met 26/02/2023. In het najaar 2022 starten de voorbereidingen voor de volgende editie. Kortere stageperiodes zijn bespreekbaar, maar de festivalperiode dient mee in de stage te zitten. Ideale stageperiode: tussen december en februari.

Aanbod

  • Werkervaring in de culturele sector

  • Een blik achter de schermen van een filmfestival

  • De kans om een inhoudelijk verschil te maken

  • Toegang tot alle films tijdens het festival

Solliciteren

Interesse in deze stage? Stuur een mail met je CV en (korte) motivatie naar stage@jeugdfilm.be

Reageren voor: 31/12/2022
Solliciteren

Interesse in deze stage? Stuur een mail met je CV en (korte) motivatie naar stage@jeugdfilm.be

Reageren voor: 31/12/2022
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen