Organisatie

Flore Deman (Freelance illustrator)

Flore Deman: freelance, fulltime illustrator - Waregem, West-Vlaanderen

Functieomschrijving

Stage betreft het opstarten van een communicatieplan met als basis het portfolio en opdrachtgevers van illustrator Flore Deman. Het evalueren en beheren van de webshop, het upgraden van enkele communicatielijnen, social media, art platformen in kaart brengen en evalueren & meer in samenspraak. Deze stage is flexibel in tijd & ruimte: kan opgestart worden naar wens en kan vanuit de eigen thuisbasis uitgevoerd worden, mits enkele startmomenten in Waregem en via videocalls. Enige voeling met de creatieve sector is een must!

Profiel

Je studeert in richtingen als communicatie, digital storytelling of marketing. Je hebt enige voeling met de creatieve sector (of kent specifieke kunsten/willen ze verkennen). Je ziet het zitten om enkele keren fysiek af te spreken maar kan tussentijds en nadien van thuis de stage uitwerken, mits geregelde video-afspraken per week.

Aanbod

Een flexibele creatieve stage met veel vrijheid waarbij je helpt het creatieve portfolio van de illustrator uit te bouwen, te communiceren en te lanceren op verschillende wijze die we in samenspraak bepalen.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Freelance
Regio
West-Vlaanderen