Profiel

Voor deze stage zoeken we iemand die beschikt over goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Een marketing, communicatie, foto of new media student. Zelfstandig en resultaatgericht werken strekt tot aanbeveling. Iemand die analytisch is, creatief denkt en hands-on uitvoert. Je vindt het leuk om te schrijven in het Nederlands en het Engels, ook communiceren in het Frans schrikt je niet af. Je bent secuur, beschikt over (basis)kennis van Microsoft Office en kunt werken met Photoshop. Affiniteit met fotografie en visuele communicatie is een troef. Je vindt het interessant om werkervaring op te doen binnen een kleine organisatie met veel flexibiliteit en vrijheid.

Organisatie

De Donkere Kamer
De Donkere Kamer is een avondvullend programma over fotografie dat 6 keer per jaar plaatsvindt in grote culturele huizen. DDK is een live programma over fotografie in haar ganse breedte, ondertussen aan haar 18e editie toe. De avond bevat 4 interviews met fotografen die een nieuw project komen voorstellen aan het grote publiek, steeds een mix van jonge en reeds gevestigde waarden. Verder wordt er ook steeds een tentoonstelling voorgesteld of fotoboek, geven we 3 jonge fotografen de kans te pitchen voor publiek in ruil voor entréegeld en zorgt Stijn Meuris voor een spoken column.

Aanbod

- Een uitdagende en diverse ervaringsplek in een inspirerende omgeving
- Ruimte voor verdieping en ontwikkeling
- Een leuk kantoor aan Boekenbergpark

Functieomschrijving

De Donkere Kamer is op zoek naar een stagiair om de organisatie en de productie van de najaarsedities te ondersteunen: op 30/10 in C-Mine, 31/10 in cc Mechelen en 21/12 in Concertgebouw Brugge. Binnen deze stage vul je mee de dagelijkse werkzaamheden in, maar ondersteun je specifiek bij de verschillende praktische en organisatorische onderdelen van het avondvullend programma De Donkere Kamer. Het is een meeloopstage waarin je een aantal vaste taken krijgt, maar waarin je ook flexibel wordt ingeschakeld voor diverse voorkomende werkzaamheden. Je bent beschikbaar twee halve dagen per week, idealiter startend vanaf begin/midden september, voor minimaal drie maanden.
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen