Profiel

Je volgt een relevante opleiding (communicatie, journalistiek,..) of ervaring
- Sociale media kanalen hebben geen geheimen meer voor jou
- Schrijven en content creëren zijn jouw ding (NL en ENG)
- Je kan zelfstandig werken
- Je bent flexibel, denkt kritisch mee en bent stressbestendig
- Je bent beschikbaar in de krokusvakantie 2020 (24/02-01/03)

Organisatie

JEF
JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen, bij jou thuis en op school. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops, te experimenteren met nieuwe media en zelf films te maken. JEF is een aanspreekpunt voor iedereen die professioneel te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, in de klas of in de vrije tijd. En JEF stimuleert regisseurs en acteurs om werk te maken van meer Vlaamse jeugdfilms.

Aanbod

Werkervaring in de culturele sector
Een blik achter de schermen van een filmfestival
De kans om een inhoudelijk verschil te maken
Toegang tot alle films tijdens het festival

Periode
Het JEF festival gaat door in de krokusvakantie van 10/02/2020 t/m 02/03/2020. In het najaar 2019 starten de voorbereidingen voor de volgende editie. Kortere stageperiodes zijn bespreekbaar, maar de festivalperiode dient mee in de stage te zitten. Ideale stageperiode: tussen november en maart.

Ook doorheen het jaar kan je bij ons een stage communicatie lopen.

Functieomschrijving

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, verantwoordelijke en zelfstandige stagiairs.

Je ondersteunt het festival en communicatieteam en bent verantwoordelijk voor de content creatie op onze sociale media kanalen (Facebook & Instagram), maar ook meedenken over nieuwsbrieven, blogposts, drukwerk en de website behoren bij je taken. Je ontwikkelt een plan voor de JEF reporters (vrijwilligers) tijdens het festival en zorgt er mee voor dat al het drukwerk op tijd de deur uit kan.
Jij bent tijdens het JEF festival hét aanspreekpunt voor sociale media, en zorgt voor contentcreatie, beheer en verspreiding. Dat wil zeggen dat je ook content opvraagt van onze andere locaties (Brugge, Gent, Kortrijk, Strombeek-bever).
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen