Profiel

Je volgt een relevante opleiding (communicatie, journalistiek,..) of ervaring
Sociale media kanalen hebben geen geheimen meer voor jou
Schrijven en content creëren zijn jouw ding (NL en ENG)
Je kan zelfstandig werken
Je bent flexibel, denkt kritisch mee en bent stressbestendig

Organisatie

JEF
JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen, bij jou thuis en op school. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops, te experimenteren met nieuwe media en zelf films te maken. JEF is een aanspreekpunt voor iedereen die professioneel te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, in de klas of in de vrije tijd. En JEF stimuleert regisseurs en acteurs om werk te maken van meer Vlaamse jeugdfilms.

Aanbod

Periode
Het JEF festival gaat door in de krokusvakantie van 23/02/2019 t/m 10/03/2019. In het najaar 2018 starten de voorbereidingen voor de volgende editie. Kortere stageperiodes zijn bespreekbaar, maar de festivalperiode dient mee in de stage te zitten. Ideale stageperiode: tussen november en maart.

Ook doorheen het jaar kan je bij ons een stage communicatie lopen.

Wat bieden we?
Werkervaring in de culturele sector
Een blik achter de schermen van een filmfestival
De kans om een inhoudelijk verschil te maken
Toegang tot alle films tijdens het festival

Functieomschrijving

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, verantwoordelijke en zelfstandige stagiairs.

Je ondersteunt het team communicatie en bent verantwoordelijk voor de content creatie op onze sociale media kanalen (Facebook & Instagram), maar ook meedenken over nieuwsbrieven, blogposts, drukwerk en de website behoort bij je taken. Jij bent tijdens het JEF festival hét aanspreekpunt voor sociale media, en zorgt voor contentcreatie, beheer en verspreiding. Dat wil zeggen dat je ook content opvraagt van onze andere locaties (Brugge, Gent, Kortrijk, Strombeek-bever), die structureert en post op een geschikt moment.
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen