Organisatie

VZW IB - The Company

VZW Isabelle Beernaert – The Company heeft momenteel twee dans theatrale producties in de zalen lopen: ‘Naakt’ en ‘Oxytocin’, respectievelijk de 11de en de 12de avondvullende dansvoorstelling met het dansgezelschap Nuda Veritas/Isabelle Beernaert.

Sinds kort verblijven wij op een eigen locatie in de prachtige bossen van de Vlaamse Ardennen. Van hieruit willen wij verder bouwen aan een stevige werking (met nieuwe naam) waarin het promoten van gevoel via dans centraal staat.

Het professionele dansgezelschap vormt de backbone van de werking, maar ook andere vertakkingen ontluiken stelselmatig. Benieuwd?

Kom bij ons stage lopen & misschien wel (blijvend) werken!

‘Breath, release, feel, dance’ is onze mantra. Resoneert die bij jou?

Laat van je horen!

Functieomschrijving

Nuda Veritas/Isabelle Beernaert is op zoek naar een creatieve geest met vlotte babbel, dito pen & social media/marketing skills!

Nu we een vaste plek hebben voor onze werking, zoeken we iemand die ons kan ondersteunen voor alles wat raakt aan communicatie en promotie. Affiniteit en/of oprechte interesse in de podiumkunsten is een must.


Profiel

Wij verwachten iemand die de schoolse/jeugdige communicatie kennis weet te vertalen naar de visie en schaal van onze kleine, maar ambitieuze culturele organisatie. Verantwoordelijkheid en vrijheid zijn voor ons twee kanten van dezelfde medaille. Kennis van Graphic Design, Photoshop, Illustrator, Indesign een grote troef!

Aanbod

Aantal dagen en periode van stage is bespreekbaar/flexibel. Mogelijkheid tot in dienst treden na positieve stage. Begeleiding voorzien door iemand met pedagogische ervaring.

We resideren in de Ateliers van Heynsdaele, in de bossen van de Vlaamse Ardennen nabij Ronse. Eigen vervoer is dus een must. Elke dag bosbaden een optie.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen