Organisatie

Miramiro

Miramiro is een Gentse, creatieve vrijplaats/werkplaats voor artiesten met een hart voor hedendaags circus. Naast het ondersteunen van artiesten aan de hand van bv residenties, organiseren we ook jaarlijks een circusfestival in juli.

Functieomschrijving

Tijdens jouw stage help je een handje in de communicatiecampagne van het jaarlijkse festival. Je communiceert met artiesten ivm promotiemateriaal, je schrijft mee aan de programmabrochure, je doet de invoer van onze website en andere websites, je volgt het grafische werk mee op en helpt in de correctierondes, je beheert mee onze sociale media, etc.

Profiel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, werklustige studenten/afgestudeerden met een passie voor cultuur. Je spreekt en schrijft vlot in Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt. Je bent creatief met woorden en beelden, je hebt een vlotte pen. Je kan zelfstandig aan het werk en kan goed om met verantwoordelijkheid. Je bent op de hoogte van de wondere wereld van sociale media en het internet. Je bent kritisch en werkt nauwkeurig.

Aanbod

Je komt terecht in een gezellig, klein team waar er veel mogelijkheden zijn om een brede ervaring op te doen. De stage is zeer flexibel (periode, dagen, uren,...). Mogelijkheid om in de zomer een betalende stage te doen tijdens het festival.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen