Organisatie

NRJ België

NRJ - Hit music only!

De Vlaamse zender NRJ maakt deel uit van het grootste internationale radionetwerk, NRJ, dat actief is in meer dan 15 landen zoals Zweden, Duitsland, Frankrijk en Rusland. NRJ Vlaanderen heeft evenwel een heel eigen creatieve invulling en richt zich vooral naar een publiek van actieve luisteraars (doelgroep 14-44). De zender focust op populaire muziek en is te beluisteren op FM, online en via de kabel.

Functieomschrijving

Bij NRJ en Nostalgie zoeken we ...

... een Stagiair (m/v) voor de online redactie van NRJ en Nostalgie. En we denken dat jij een ideale kandidaat bent.

Want wie we nodig hebben,

is iemand die enthousiast, nieuws- en leergierig is. En die na een inloopperiode zelfstandig aan de slag kan.

Waarom precies jij?

Afwachten staat niet in jouw woordenboek. Je zit nog op de studiebanken, maar eigenlijk kan je niet wachten om de theorie aan de praktijk te toetsen.

Wat je stageopdracht inhoudt? Je werkt mee aan projecten van het online redactieteam van de twee radio zenders. Je zoekt mee naar onderwerpen en invalshoeken die onze luisteraars kunnen boeien als het gaat over sociale media. Jouw rol: projecten van A tot Z uitwerken, van het bedenken van online content tot de montage. Brainstormen zit je in het bloed en je kan foutloos artikels op de site publiceren. Je werkt in een team van gedreven online creators en enthousiaste dj’s in de bruisende omgeving van nationale radio.

Profiel

Wat op je CV staat,

is interessant, maar niet het allerbelangrijkste. Je volgt een opleiding Journalistiek, Fotografie, Grafisch ontwerp of Digitale vormgeving. Je hebt een vlotte pen en kent de verschillende Adobe programma’s (Lightroom, Photoshop & Première) als je binnenzak. Kennis van Adobe After Effects is mooi meegenomen. Ervaring met redactiewerk is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Je bent stressbestendig en hebt een open en kritische blik op de wereld. Je kan je perfect inleven in de leefwereld en de interesses van onze doelgroep.

Aanbod

Wat je terug krijgt, is ...

  • de kans om stage te lopen in een groot mediabedrijf waar je kwaliteitsvolle radio kan leren maken;
  • een unieke gelegenheid om alle aspecten van radio te leren kennen, zowel inhoudelijk als technisch;
  • de opportuniteit om te werken in een klein team waar je onmiddellijk veel mag doen, maar altijd kan rekenen op de steun van ervaren redacteurs en presentatoren;
  • appreciatie, omdat je echt een meerwaarde bent voor het team en niet zomaar iemand die verplicht een tijdje komt meedraaien.
Categorie
Artistiek
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen