Organisatie

NRJ België

NRJ - Hit music only!

De Vlaamse zender NRJ maakt deel uit van het grootste internationale radionetwerk, NRJ, dat actief is in meer dan 15 landen zoals Zweden, Duitsland, Frankrijk en Rusland. NRJ Vlaanderen heeft evenwel een heel eigen creatieve invulling en richt zich vooral naar een publiek van actieve luisteraars (doelgroep 14-44). De zender focust op populaire muziek en is te beluisteren op FM, online en via de kabel.

Functieomschrijving

Bij NRJ zoeken we ...

... een Stagiair(e) voor de NRJ redactie. En we denken dat jij de perfecte kandidaat bent.

Want wie we nodig hebben,

is iemand die erin wil vliegen. Iemand die nog op de schoolbanken zit, maar eigenlijk niet kan wachten om de theorie aan de praktijk te toetsen.

Waarom precies jij?

Natuurlijk ken jij NRJ, de muziekzender die zich richt naar actieve luisteraars. Hit Music Only: daar gaan wij voor, elke dag opnieuw. Stage doen bij NRJ: dat is muziek beleven én doen beleven. En laat dat nu exact zijn wat jij wil doen!

Wat je stageopdracht inhoudt: je versterkt onze redactie en werkt mee aan de live programma’s. Je zoekt naar onderwerpen en invalshoeken die onze luisteraars kunnen boeien, helpt bij het uitwerken en monteren van programma-items en maakt afspraken voor interviews. Je ondersteunt grote zenderacties van begin tot eind, doet voorbereidend onderzoek en zorgt voor de afhandeling van prijzen en winnaars. Zo breng jij fijne radiomomenten op antenne. Je denkt mee na over hoe NRJ online en op verschillende sociale media een extra stem krijgt.

Profiel

Wat op je CV staat,

is interessant, maar niet het allerbelangrijkste. Je volgt een bachelor- of masteropleiding in Journalistiek, Politieke, Sociale of Communicatiewetenschappen of een taalopleiding.

Je hebt een vlotte pen en bent niet bang van de telefoon. Een aangename radiostem is leuk meegenomen, net als enige ervaring met redactiewerk, maar geen must.

Je kijkt met een open en kritische blik naar de wereld en vindt het boeiend om je in te leven in wat onze luisteraars interesseert. Je bent immuun voor strakke deadlines en neemt graag initiatief. Na een inloopperiode ben je in staat om zelf, snel en efficiënt, concrete bijdragen te maken en verantwoordelijkheid te dragen.

Aanbod

Wat je terug krijgt, is ...

  • de kans om stage te lopen in een groot mediabedrijf, waar je veel kennis kan opdoen over het maken van kwaliteitsvolle radio, zowel technisch als inhoudelijk;
  • de opportuniteit om te werken in een klein team waar je onmiddellijk veel mag doen, maar altijd kan rekenen op de steun van je stagebegeleider;
  • appreciatie, omdat je echt een meerwaarde bent voor het team en niet zomaar iemand die verplicht een tijdje komt meedraaien.
Categorie
Artistiek
Type
Stage
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen