Organisatie

Gemeentebestuur Asse

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de speelpleinwerking tijdens de schoolvakanties in Asse en Zellik. Als coördinator zorg je ervoor dat de werking draait: je trekt monitoren aan, maakt planningen op en coacht de hoofdmonitoren die de werking ter plaatse aansturen. Je werkt een vakantieaanbod uit en brengt alle praktische voorbereidingen in orde. Je overlegt regelmatig met hoofdmonitoren en monitoren en zorgt voor een heldere communicatie naar alle betrokkenen (partners, ouders, monitoren,…). Je hebt een visie op speelpleinwerking en kan die vertalen naar concrete doelstellingen en acties.


Doorheen het jaar werk je als projectmedewerker voor de doelgroep jongeren. Je werkt activiteiten op maat uit, voor en met de jongeren. Je bent vertrouwd met de jongerenkanalen via sociale media. Je bouwt een netwerk uit en zorgt voor het toeleiden van jongeren naar het vrijetijdsaanbod. Je werkt hiervoor samen met 2 outreachende jongerenwerkers.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma en bij voorkeur van een rijbewijs B.


Ervaring met jeugdwerk, speelpleinwerking en jongeren als doelgroep is een pluspunt.


Als verantwoordelijke van de speelpleinwerking verwachten we een zekere maturiteit. Je leidt twee deelwerkingen en kan je (hoofd)monitoren aansturen en taken delegeren. Je bent een organisatietalent en kan een vakantie plannen van A tot Z. Je bent stressbestendig en kan inspelen op onverwachte omstandigheden. Je bent sterk in het motiveren en coachen van vrijwilligers.


In de vakantieperiodes sta je klaar voor de speelpleinwerking, daarbuiten werk je in een flexibel uurrooster met aandacht voor werk/privé.


Als projectmedewerker jongeren ben je vertrouwd met de leefwereld van jongeren. Je kan een netwerk opbouwen en inspelen op hun vragen en noden.

Aanbod

 • Voltijds contractuele tewerkstelling (met aanleg van een wervingsreserve voor 2 jaar) (B1-B3) met een brutoloon voor een voltijds contract gaande van 2 560 euro (0 jaar anciënniteit) tot maximum 3 455 euro (23 jaar anciënniteit) .
 • Veelzijdige baan met een groot verantwoordelijkheidsgebied. Als bestuur engageren we ons om je de nodige ondersteuning (interen en extern) te bieden in deze nieuwe job. Werken voor onze organisatie staat bovendien garant voor een goede werk- en privébalans

 • Maaltijdcheques van €8.
 • Hospitalisatieverzekering.
 • Flexibele verlofregeling: 35 dagen verlof, 11 feestdagen en 3 bijkomende feestdagen.
 • 2e
  pensioenpijler (3% op brutoloon).
 • Terugbetaling woon-werkverkeer (fiets, bus, trein).
 • Fietsvergoeding (0,24 euro per km).
 • Mogelijkheid om interessante opleidingen te volgen.
 • 6 jaar relevante anciënniteit uit de privésector en onbeperkte anciënniteit uit de openbare sector kunnen meegenomen worden.
 • Jaarlijks 60 euro aan ecocheques. en een cadeaucheque van 40 euro.
Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Vlaams-Brabant