Voltijds Vast


Organisatie
CD&V
CD&V is meer nog dan een politieke partij, een brede beweging van geëngageerde mensen. We zijn een enthousiaste partner van gezinnen, ondernemers en verenigingen.

De Wet89 coördineert en structureert als partijsecretariaat de interne werking van de partij. De Wet89 speelt een belangrijke rol als ondersteuner. Onze beroepskrachten coachen en ondersteunen onze vrijwilligers en mandatarissen in hun opdracht en engagement. De Wet89 is ook regisseur van het grotere geheel. We verbinden mensen, brengen partners samen, realiseren samen projecten. We gaan steeds op zoek naar innovatieve ideeën en vooruitstrevende benaderingen voor huidige en toekomstige uitdagingen. In alles wat we doen leveren we kwaliteit af en bouwen we expertise op.
Functie
Het team HR, Office en Financiën heeft als hoofddoelstelling om zowel op menselijk als zakelijk gebied een optimale werkomgeving (van Wet89 naar WIJ89) te creëren en te garanderen. Als stafmedewerker kwaliteitsmanagement zorg je ervoor dat de doelstellingen op het niveau van de partij, de organisatie Wet89 en de verschillende teams onderling geëxpliciteerd en gecommuniceerd worden op een innovatieve manier. Dankzij jou verlopen interne afstemmingsprocessen efficiënt en effectief. Je zet hiertoe de nodige kwaliteitssystemen op en bevordert heldere beslissingsprocessen.

KERNTAKEN EN DOELSTELLINGEN
- Je ontwikkelt interne processen m.b.t. planning en ontwikkelt systemen om de opvolging daarvan te monitoren. Je bevordert de kwaliteitscultuur binnen de organisatie.
- Je zet interne communicatieprocessen op met doel de wederzijdse verwachtingen helder te zetten en tekent een nieuw te ontwikkelen interactief intern communicatieplatform uit.
- Je bent de secretaris van het wekelijks diensthoofdenoverleg (voorbereiding en nazorg)
- Je begeleidt en ondersteunt collega’s bij de opmaak van actieplannen en planning tout court.
Profiel
- Je hebt aantoonbare ervaring in het opzetten van kwaliteitsprocessen en bent sterk in het expliciteren van doelstellingen en beleid.
- Je bent punctueel, stipt en bent tegelijkertijd toch voldoende flexibel om een in politieke context mee te draaien.
- Je werkt planmatig en georganiseerd en bouwt bruggen tussen de verschillende teams.
- De Christendemocratische waarden draag je hoog in het vaandel.
- Je voelt je thuis in een politieke context en zeer stressbestendig.
Aanbod
- Een voltijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur
- Een aantrekkelijk en marktconform salarispakket met gsm-abonnement en hospitalisatieverzekering
- Een werkplek in hartje Brussel
- Een boeiende en uitdagende job in een aangename werkomgeving met specifieke aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De kans om een groot netwerk uit te bouwen.
- Een uitdagende opdracht met vrijheid en verantwoordelijkheid waar we een win-win zoeken tussen jouw talenten en de doelstellingen van de organisatie
Solliciteren
Contactpersoon: Pauline Van den Eynde
Reageren voor: 14/01/2018

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar jobs@cdenv.be