Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Sonja Erteejee
Onze organisatie is actief bij gezinnen (met kinderen) in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Via zorg op maat (1 Gezin 1 Plan) willen wij onze gezinnen in kwetsbare situaties maximaal ondersteunen en hiervoor is jouw hulp meer dan welkom! Je gaat samen met een gezinscoach aan de slag om het verschil te kunnen maken bij gezinnen. Wij vinden al jouw talenten en kwaliteiten zinvol en belangrijk, deze trachten wij op een optimale manier in te schakelen bij een gezin.
Functie
Het vrijwilligerswerk bij Sonja Erteejee is zeer divers, afhankelijk van de noden en vragen van een gezin. Hieronder een aantal voorbeelden wat jouw taken kunnen inhouden:
- Helpen in het huishouden;
- Kleine klusjes in het huis;
- Hulp bij administratie;
- Een luisterend oor aanbieden;
- Helpen met koken;
- Opvang voor de kinderen;
- Helpen bij het huiswerk;
- Kinderen ophalen van de school;
- Helpen bij het vervoer;
- ...

Andere voorstellen zijn uiteraard welkom!
Profiel
Als vrijwilliger bij Sonja Erteejee ben je van grote meerwaarde. Door jouw inzet en goesting om met de gezinnen op pad te gaan, geef je hen dat extra duwtje in de rug.
Hiernaast heb je een positieve instelling die openstaat voor diversiteit en heb je een hart voor onze doelgroep. Je bent een ge├źngageerd persoon die nauw wil samenwerken met gezinnen en hiervoor het nodige geduld kan tonen. Je kan je vinden in onze missie van zorg op maat en gaat respectvol om met de privacy van de gezinnen. Je hebt kennis van Nederlands en/of Frans, maar alle andere talen zijn zeker een pluspunt!
Aanbod
- Je maakt deel uit van een gemotiveerd team;
- Vorming;
- Onkostenvergoeding;
- Vrijwilligersverzekering;
- Informele momenten met andere vrijwilligers;
- Inwerking, opvolging en ondersteuning door de ondersteuner vrijwilligers en rest van het team.
Solliciteren
Contactpersoon: Jessy Grygowski
Reageren voor: 01/01/2020

Wil jij het verschil maken voor kwetsbare gezinnen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Jessy, ondersteuner vrijwilligers via jessy.grygowski@sonja-erteejee.be of 02 486 68 00. We kijken er alvast naar uit om je te mogen verwelkomen!