Voltijds Vast


Organisatie
CultuurNet Vlaanderen vzw
Als Senior DevOps Engineer rol je samen met een klein, multidisciplinair team het UiT-platform op omvangrijke schaal uit. Je bent toegewijd aan het leveren van de hoogste operationale uptimes en transparantie. Het is jouw verantwoordelijkheid om de verwachtingen mee in te vullen van 30.000 organisatoren, 500 publicerende partners en de vele burgers die dagelijks afhangen van de beschikbaarheid van het systeem. Je weegt dit af tegen de wens om op regelmatige basis nieuwe functionaliteiten aan het systeem toe te voegen.

CultuurNet Vlaanderen laat op vraag van de Vlaamse overheid zoveel mogelijk mensen proeven van het vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel. Onze organisatie telt een 35-tal medewerkers die op hun beurt samenwerken met uiteenlopende partners voornamelijk uit de IT, overheid en mediasectoren. Samen met hen geven we (meer) mensen (meer) goesting in (meer) cultuur.
Functie
- Je selecteert tools en installeert processen om de software kwaliteit van het UiT platform op topniveau te krijgen (quality assurance).
- Je operationaliseert jouw QA strategie.
- End-to-end testing van bug fixes en nieuwe features en interpretatie van de resultaten. Opstellen en uitvoeren van testscenario’s. Testen of aanpassingen aan de APIs en UI conform functionele beschrijving zijn en de stabiliteit van de overige componenten niet in het gedrag brengen (“integratietesten”).
- Monitoring en problem solving, d.i. de stabiliteit van de omgeving bewaken en indien nodig problemen oplossing in overleg met de collega’s en/of de IT partners.
- Testresultaten presenteren en rapporteren over beschikbaarheid en performantie van het systeem.
- Continu verbeteringen zoeken en suggereren.
Profiel
- Je bent nauwkeurig, diplomatiek, perfectionistisch en geordend.
- Je bent stressbestendig en kan meedraaien in projecten met een hoge heartbeat
- Je bent analytisch aangelegd zodat je snel de functionele en technische werking van het systeem absorbeert.
- Minstens vier jaar ervaring in een IT team als DevOps engineer, developer of solutions architect.
- Kennis van de meest recente testmethodes, tools en technieken.
- Kennis van monitoring en alerting methodes en technieken.
- Vertrouwd met één of meer van deze omgevingen: Linux / LAMP stack, Java, php, New Relic, Nagios
- Bij voorkeur een technische opleiding genoten.
Aanbod
Een voltijds contract van onbepaalde duur. Werk bij een jonge, dynamische organisatie in hartje Brussel (Marollen), op 10 minuten van het centraal station.

Marktconform loon in overeenkomst met je ervaring en competenties, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer.
Solliciteren
Contactpersoon: Luk Verhelst
Reageren voor: 29/01/2015

Contactpersoon: Luk Verhelst Reageren voor: 29/01/2015 Stuur je cv met motivatiebrief naar vacature@cultuurnet.be met als onderwerp de vermelding ‘Sollicitatie Sr DevOps Engineer + je naam’. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Luk Verhelst, Directeur IT & Operations, via tel 02 551 07 41 of luk@cultuurnet.be.