Voltijds Vast


Organisatie
Hotel Hungaria
Je kent Hotel Hungaria van tv-programma’s zoals Dagelijkse Kost, Goed Volk, Groenland, De Baard Van Bartel, Topservice en de Ketnet-reeksen Helden en Olly Wannabe. Hotel Hungaria is vandaag een All-In Storytelling Agency waar meer dan alleen televisie wordt gemaakt. Hotel Hungaria is de strategische partner voor merken die crossmediale content op maat wensen. De divisie Hotel Hungaria Brands zet in op strategie, creëert en publiceert stories voor brands. Zowel online als offline.

Vacature

Hotel Hungaria heeft een vacature met een contract van onbepaalde duur voor een Senior Creative Brands.
Functie
Jouw functie

● De klanten zijn Brands uit zeer verschillende sectoren, Overheden en Publishers.
● Je denkt mee over de online en offline behoeften van onze klanten en vertaalt deze naar boeiende, originele, eigentijdse verhalen. Inhoudelijk sterk, op maat van de klant en van de vele kanalen binnen en buiten het digitale universum.
● Essentieel: aandacht voor het strategische kader, een originele storytelling die past in de strategie, een uitgesproken talent voor copy en een gevoel voor verhalen in beeld (video).
● Je kan klanten overtuigen, maar je denkt ook empathisch mee met hen.
● Je stuurt Brand Creatives aan, inspireert en motiveert hen. Natuurlijk blijf je ook zelf creëren.
● De concepten die je met de Brand Creatives bedenkt, worden uitgewerkt in video, tekst, foto’s, apps etc.
● Organisatorisch kan je terecht bij de Teamleader Brands die de divisie Brands organiseert en de projecten budgettair bewaakt.
● De collega’s met wie je regelmatig in overleg gaat zijn Brand Strategist, Digital Strategist, Senior Director, Art Director, Accountmanager.
Profiel
Jouw profiel
• Je hebt een langere ervaring in de reclamesector, bij voorkeur Content Marketing. Daaruit blijkt dat je een expert bent in het vertalen van wat merken willen.
• Een idee is voor jou alleen sterk als het past in de vooropgestelde strategie.
• Je hebt een uitgesproken oog voor detail bij de creatie van concepten, bij de opmaak van presentaties en tijdens het volledige proces van uitvoering van content.
• Jouw schrijfstijl is van een hoog niveau en je kan jouw stijl ook flexibel aanpassen aan de sferen van de klant : soms zakelijk, soms speels, soms rock’-n-roll.
• Je hebt een goed besef van prijs-kwaliteitverhouding en van de mogelijkheden die er zijn binnen het vooraf bepaalde budget.
• Je bent procesgericht, waardoor de workflow efficiënt verloopt.
• Je bent een begripsvolle coach die ook respect afdwingt.
Aanbod
Je komt terecht in een dynamische omgeving met zeer aangename collega's. Loon overeen te komen.
Solliciteren
Contactpersoon: Lotte Servranckx
Reageren voor: 31/01/2018

Stuur je CV en motivatiebrief voor 30 januari 2017 naar vacature@hotelhungaria.be.