Organisatie

vzw De Lork
vzw De Lork ondersteunt personen met een beperking in het bruisende Brussel in wonen, werken en vrije tijd.

Functieomschrijving

Bart houdt er van om met dieren bezig te zijn. Wij hebben de ideale zorgtuin gevonden die hem deze kans geeft . Helaas is deze in Erps Kwerps, wat veel te ver is voor Bart om er alleen naartoe te gaan. De mensen van de tuin zouden het heel fijn vinden als er iemand is die ook ter plaatse bij Bart blijft om hem te helpen en te ondersteunen. Iemand die samen met hem met de honden of ezels gaat wandelen, iemand die helpt om samen de dieren eten te geven, de tomaatjes te plukken enzovoort. Daarom zoeken wij een vrijwilliger die het leuk zou vinden om Bart niet alleen in de tuin af te zetten, maar er ook graag wil blijven om met hem te genieten van het boerderij leven.

Praktisch:
- 1 keer per maand op woensdag
- Van 11 uur tot 17 uur (met het vervoer ingerekend) (de uren kunnen aangepast worden naargelang de wens van de vrijwilliger indien mogelijk voor de zorgtuin)
- lunchpakket meenemen
- Indien niet met de auto: Met de trein is er een rechtstreekse verbinding van Brussel zuid naar Erps Kwerps. Ter plaatse is het nog 25 minuten stappen van het station naar de zorgtuin en er is ook de mogelijkheid een bus te nemen van aan het station tot vlakbij de tuin.
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest