Organisatie

Lokaal bestuur Brasschaat

Functieomschrijving

Als coördinator UiTPAS ben je de spilfiguur in het opvolgen van de verdere uitrol van UiTPAS in onze regio. Je wordt het aanspreekpunt voor alle regionale partners / vrijetijdsactoren en de lokale trekkers waarmee je UiTPAS verder vormgeeft. Je gaat actief op zoek naar nieuwe regionale UiTPAS partners en je stimuleert de partners op het lokale vlak dit ook te doen. Als eerste aanspreekpunt voor UiTPAS fungeer je ook als probleemoplosser voor alle vragen m.b.t. alle aspecten van UiTPAS. Door middel van een goede communicatie- en marketingstrategie zorg je ervoor dat UiTPAS een succes wordt in onze regio.

Profiel

Bachelor diploma – Brede maatschappelijke kennis en (culturele) interesse – Kennis van media en actieve communicatiekanalen – Sterke vaardigheden op vlak van communicatie en marketing.

Aanbod

Je wordt betaald volgens de wettelijke barema’s. Je mag tot maximum 10 jaar beroepsrelevante anciënniteit inbrengen, voor beroepservaring opgedaan in een openbare sector is dit onbeperkt. Concreet heb je met vijf jaar anciënniteit een bruto maandloon van 3.250,76 euro en met 10 jaar anciënniteit een bruto maandloon van 3.447,06 euro.

Categorie
Marketing & communicatie
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen