Profiel

Wij zijn op zoek naar een organisatorisch sterke student(e) regie, drama, podiumkunsten of dramaturgie, die met de nodige bevlogenheid ons team komt versterken.


De opdracht bestaat onder andere uit:


-ondersteuning van acteur en regisseur in het repetitieproces van de herneming.

-verwerken van input uit de repetities naar (creatieve) partners toe.

-coördinatie van montage, kostuum, licht- en geluid.

-artistieke sparringpartner binnen het creatieve team.

Organisatie

Moody Blue Productions

Moody Blue Productions / productie "Armand"

Aanbod

Wij bieden de mogelijkheid een multimediale theaterproductie te volgen van bij het opstarten van de herneming en de daaropvolgende tournee. Hierbij wordt ruimschoots de kans geboden talenten en vaardigheden wat betreft het ondersteunen van een theaterproductie te ontplooien.

Vergoeding: 34 euro/stagedag + verplaatsingsvergoeding (met een maximum van 2000 km)


Repetitieperiode loopt van 30 augustus tot 17 september, met repetities in Antwerpen en Haren. Voor alle tourdata, kijk op:


https://armandtheater.be/waar-...


Uren en dagen in te plannen in overleg. Aanwezigheid bij alle voorstellingen en voorafgaande opbouwtijd wordt gevraagd. Eigen vervoer is wenselijk.

Functieomschrijving

Moody Blue Productions is op zoek naar een stagiair(e) voor regie-assistentie van de herneming van de theaterproductie "Armand". Door de Covid-19 maatregelen werd het gros van de tournee van 2020-2021 uitgesteld naar seizoen 2021-2022. De tournee bestaat uit een 50 à 60 voorstellingen in de loop van het komende theaterseizoen.


De voorstelling zelf gaat over vergeten held en voetballegende, Armand Swartenbroeks, die tijdens de eerste wereldoorlog niet enkel frontdokter was, maar ook in heel Europa voetbalde met de "Frontwanderers" - een gelegenheidsteam van Belgische topvoetballers aan het front. Later won hij met de Rode Duivels de Olympische Spelen van 1920, én werd hij een sociaal geëngageerd arts en later burgemeester in Koekelberg.


Om deze theaterproductie te omkaderen zoeken we naar iemand om de regie-assistentie op zich te nemen binnen een stage-context, en toneelmeester te zijn tijdens de voorstellingen.


De regie is in handen van Yoeri Lewijze, de voorstelling zelf is een monoloog gespeeld door Kevin Van Doorslaer. Producenten zijn Marc Hendrickx en Dirk Dobbeleers.


De voorstelling is opgebouwd uit een theatermonoloog en een doorgedreven digitale scenografie via video-mapping. Verschillende interventies van de regieassistent(e)/toneelmeester maken een essentieel deel uit van dit concept.

Solliciteren

Stuur een e-mail met CV en motivatie naar : yoerilewijze@skynet.be

Reageren voor: 15/08/2021
Solliciteren

Stuur een e-mail met CV en motivatie naar : yoerilewijze@skynet.be

Reageren voor: 15/08/2021
Categorie
Techniek en productie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Andere