Organisatie

Het Bos

Het Bos is een artistiek huis middenin de stad voor artiesten, bricoleurs, makers, denkers en de anderen.Het Bos doet niet alleen kunst maar ook aan koffie, soep, biopils, tooghang, gewauwel en feest. Het Bos houdt van verschil, schevigheid en dingen die afwijken. Het Bos denkt en handelt duurzaam, dat is haar natuurlijke staat. Het Bos op zich is relatief eeuwig, de dingen in Het Bos zijn relatief tijdelijk. Het Bos is een permanent experiment.

In het Bos schuilen:

● een overdagcafé met koffie, pils en kleine kaart
● een concertzaal
● expositieruimte
● ruimtes voor theater, film en andere show
● creatie- en residentieruimte
● vrije werk- en ontmoetingsruimte / recreatieruimte
● een keuken en een beweeglijk restaurant
● een ontoegankelijke tuin
● hoeken en kanten

Functieomschrijving

Het Bos doet voor haar online MAGAZINE beroep op een vrijwilligersredactie, die mee content creëren. We geven graag een platform aan jonge communicatie guerilla's die met tekst, video, audio, illustratie,... over de grote en kleine histories die zich in Het Bos afspelen willen vertellen.

Profiel

Ben jij dol op dieper in kunstzinnige en menselijke materie duiken? Word je warm van spitsvondige woordspelingen, vloeiende pennenstreken en inspirerende quotes? Of ben je juist heel visueel en creëer je graag vloeiende beelden die meer vertellen dan woorden? Ben je nieuwsgierig naar de ontstaansgeschiedenis van het werk van de vele kunstenaars en artiesten die in Het Bos hun ding komen etaleren? Zoek je graag naar originele manieren om een complex verhaal glashelder als bergwater te vertellen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Deadlines en zelfstandig werken, schrikken je niet af. De redactie komt sporadisch samen om nieuwe ideeën en opdrachten te bespreken, maar je kan heel autonoom werken.

Aanbod

Het Bos biedt je een platform waarbinnen je kan experimenteren en groeien in je communicatie-skills. Je komt in contact met een bont en divers pluimage aan schoon volk dat wij in ons woelige kunstencentrum mogen verwelkomen.

Solliciteren

Stuur een mail met wat uitleg over jezelf naar annelies@hetbos.be!

Reageren voor: 24/01/2022
Solliciteren

Stuur een mail met wat uitleg over jezelf naar annelies@hetbos.be!

Reageren voor: 24/01/2022
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Antwerpen