Voltijds Vast


Organisatie
Walkies 4 Events
Walkies 4 Events is een gevestigde waarde binnen de radiocommunicatiesector. het is onze missie om via betrouwbare communicatie, mensen met elkaar te verbinden, en hierdoor de productie efficiënter en veiliger te doen verlopen.
Functie
Als technisch medewerker radiocommunicatie heb je een gevarieerd takenpakket. Samen met de zaakvoerder zet je de wensen van de klant om in een radiocommunicatie-/kanalenplan. Afhankelijk van de noden sta je in voor het programmeren en herstellen van walkie talkies, het installeren van repeaters en antennes en/of het installeren van nieuwe software. Ter plaatse weet je het nodige te installeren, te testen en toelichting te geven aan de eindgebruiker. Daarnaast weet je alle acties te registreren alsook nieuwigheden mee uit te zoeken en nadien overzichtelijk te documenteren.
Profiel
• Je behaalde een technische opleiding, bij voorkeur een bachelor of master
(elektronica, hoogfrequentie, radioamateur, RF technieker,…).
• Relevante ervaring in soortgelijke sector is sterk aangewezen, bij voorkeur kan je ervaring met walkie talkies voorleggen. Verder weet je vlot software te installeren en driverproblemen op te lossen.
• Je bent flexibel, zowel in je denken als in je doen. Je bent sterk in het zoeken naar oplossingen, waarbij je voldoende out of the box weet te denken.
• Zelfstandig werken is een must, waarbij je zelf prioriteiten weet te bepalen, maar ook voldoende flexibel weet om te gaan met last minute wijzigingen.
• Je beschikt over een rijbewijs B.
• Naast een perfecte kennis van het Nederlands, trek je je plan in het Frans en het Engels.
Aanbod
Je komt terecht in een erg boeiende wereld bij een groeiend en succesvol bedrijf.
We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen onze klanten met elke vraag verder.
Je krijgt de kans om deel te worden van dit betrokken team, dat samenwerking en een aangename werkomgeving hoog in het vaandel draagt. Je krijgt de mogelijkheid om initiatieven te nemen en je steentje bij te dragen. Vermits je in deze specifieke business, die sterk seizoensgebonden is, zal werken, is het niet mogelijk vakantie te nemen in de zomerperiode. In ruil voor een deeltijdse invulling (28 uren te presteren op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag of meer), krijg je een marktconform verloningspakket.
Solliciteren
Contactpersoon: Dieter Jacobs
Reageren voor: 14/02/2018

Stuur je motivatiebrief, CV en ingevuld sollicitatieformulier naar dieter@walkies4events.com