Voltijds Stage


Organisatie
publiq vzw
Functie
Ben je een organisatorisch talent, creatief en heb je een stevige interesse in cultuur? Wil je meewerken aan verschillende BILL-acties en –evenementen voor jongeren? publiq zoekt een stagiair(e) voor het academiejaar 2019-2020( periode af te spreken).
www.BILL.be


BILL werkt verschillende acties en campagnes uit voor jongeren. Dit gaat van sensibiliseringscampagnes i.s.m. hogescholen tot online campagnes, wedstrijden, VIP-evenementen… We zoeken een enthousiaste stagiair(e) die enkele maanden deel wil uitmaken van ons team. Je staat de projectmedewerker van BILL bij in het uitdenken en concreet voorbereiden van campagnes. Je wordt zo veel mogelijk betrokken in het volledige proces: van het maken van de planning en de afspraken met leveranciers en partners vooraf tot de uitvoering op de dag zelf en de opvolging na het evenement.Je bedenkt mee welk campagnemateriaal kan prikkelen. Je overtuigt interessante samenwerkingspartners. Je werkt samen met collega’s een communicatieplan uit, je doet aanpassingen aan de website in het kader van de campagne. Je takenpakket wordt aangevuld met de noden van de dag: administratieve taken, opmaken en afhandelen van wedstrijden, voordelen etc.
Op een korte tijd leer je dus heel uiteenlopende aspecten kennen van een functie in de culturele sector. Je krijgt de kans zelf initiatief te nemen en komt in een klein team terecht dat nauw samenwerkt maar iedereen de ruimte geeft te groeien.
Profiel
- Je volgt een opleiding marketing, event management, sociaal-agogisch werk, communicatie of aanverwanten
- Je hebt voeling met de leefwereld van jongeren
- Je hebt interesse in cultuur
- Je werkt zelfstandig, snel en nauwkeurig
- Je kan goed plannen en organiseren
- Je bent ondernemend en hebt een flexibele houding
Aanbod
- BILL biedt je de kans om met voldoende ruimte en verantwoordelijkheid ervaring op te doen in de organisatie van acties, evenementen, communicatie en marketing in nauwe samenwerking met de BILL-medewerkers.
- Wij bieden je een boeiende stage in een jonge, dynamische organisatie met een 70-tal medewerkers in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert) vanaf september t.e.m. december (data en periode overeen te komen in overleg). Flexibiliteit ivm lessenrooster/sollicitaties/andere job mogelijk
- De stageperiode is minimaal 9 weken zodat je verschillende fasen in de ontwikkeling van een campagne kan meemaken.
- Je maakt kennis met het bedenken en uitvoeren van een grootscheepse
Terugbetaling van vervoer- en andere onkosten is mogelijk onder voorwaarden
Solliciteren
Contactpersoon: Katelijne Morreel
Reageren voor: 31/08/2019

Heb je interesse? Mail je motivatiebrief en je cv naar Katelijne Morreel, katelijne@BILL.be. Met vragen kan je ook steeds terecht op het nummer 0496/91.03.23.