Profiel

- tweetaligheid is een troef
- je hebt een hart voor kunst
- assertief, enthousiast, commerciële flair
- flexibel
- regelmatig beschikbaar tijdens het weekend

Organisatie

COLLECT Arts Antiques Auctions
COLLECT is hét magazine voor de kunstliefhebber en -verzamelaar. In elk nummer houden we u op de hoogte van de actualiteit in de kunst-, antiek- en designwereld. Maandelijks besteden we aandacht aan de beste tentoonstellingen in binnen- en buitenland, nemen we een kijkje bij de Belgische galerieën, volgen we de trends op het vlak van kunst, antiek en design, en brengen we uit eerste hand verslag uit van de wereld van veilingen en kunstbeurzen. Een handige agenda houdt u bovendien iedere maand op de hoogte van de belangrijkste tentoonstellingen, veilingen en beurzen. www.collectaaa.be

Aanbod

uurloon + tussenkomst bij vervoersonkosten

Solicitatiegesprekken in de week van 23-27 september in Brussel of Gent.

Functieomschrijving

Verdien je graag wat bij en wil je de kunst- en antiekwereld van dichterbij leren kennen? Het kunsttijdschrift COLLECT Arts Antiques Auctions is op zoek naar promo-medewerkers! We zoeken naar enthousiaste personen die tijdens kunstbeurzen (en andere evenementen) onze stand bemannen en als een ‘geboren verkoper’ abonnementen en losse exemplaren verkopen. Daarvoor zijn eigenschappen als assertiviteit, enthousiasme en commercieel talent onmisbaar.

Het publiek krijgt ook de kans een aantal nummers in te kijken of mee naar huis te nemen, waardoor je hen het voordeel van een abonnement duidelijk dient te maken.

We laten je steeds tijdig weten wanneer er een beurs plaatsvindt en of je geïnteresseerd bent om er voor ons promotie te voeren. Op die manier zal je als promotiemedewerker een centje bijverdienen in een kunstzinnige omgeving. Je krijgt ook steeds een document met de nodige info voor aanvang van elk evenement toegestuurd.

Takenpakket:
- bemannen van onze stand op evenementen in België (Brussel, Mechelen, Gent, Antwerpen, Luik, Namen, …)
- COLLECT voorstellen aan de geïnteresseerden
- nummers uitdelen
- abonnementen verkopen aan een voordelig beurstarief (€30 voor 9 nummers)
Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Andere