Voltijds Vast


Organisatie
Cross Your Borders
Wij zijn een jongerenorganisatie die interactieve onderwijsprojecten, indrukwekkende jongerenreizen en spannende events organiseert, waarbij jongeren spelenderwijs over (hun) grenzen kijken en de wereld ontdekken. We zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.
Functie
De functie van projectmedewerker is veelzijdig. Allereerst ben je actief als coördinator van onze onderwijsprojecten en events. Je zorgt voor de afstemming met scholen en andere locaties en stuurt de studententeams aan die de jongeren begeleiden tijdens de interactieve spellen en opdrachten. Daarnaast werk je aan ondersteunende taken als het vergroten van onze bekendheid bij scholen en studenten, het begeleiden en trainen van stagiaires, het ontwikkelen van (nieuwe) lesmaterialen of het onderhouden van onze websites en social media. Last, but not least, kun je als reisbegeleider mee met de 9-daagse jongerenreizen naar Tanzania (en binnenkort ook andere bestemmingen).
Profiel
*Je hebt een opleiding gevolgd aan een hogeschool of universiteit.
*Je bent betrokken bij, en hebt kennis over, armoede en onrecht in de wereld.
*Je bent bereid om naar Nederland (Nijmegen) te verhuizen.
*Je voelt je thuis in een jongerenorganisatie.
*Je bent een ‘outgoing’-type en niet bang om op mensen af te stappen.
*Je hebt een open houding en straalt positiviteit en enthousiasme uit.
*Je bent in staat om zelfstandig en resultaatgericht te werken.
*Je werkt gestructureerd en nauwkeurig, maar bent tegelijkertijd stressbestendig en een troubleshooter.
*Je schrijft foutloos Nederlands.
*Je bent flexibel ten aanzien van werktijden.
*Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Aanbod
De functie is ideaal voor net afgestudeerden. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een informeel en dynamisch team van 14 jonge professionals en honderden stagiaires van hogescholen en universiteiten. Een groot deel van de tijd ben je werkzaam op scholen in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast werk je op het hoofdkantoor in Nijmegen. Gedurende een periode van 4 maanden word je ingewerkt. Je leert de organisatie kennen en wij ervaren hoe het is om met jou te werken. Gedurende deze periode ontvang je een vergoeding van €950 bruto per maand. Daarna beslissen we samen of we de werkervaringsplek omzetten in een dienstverband. Het startsalaris ligt dan op €1.950 bruto per maand.
Solliciteren
Contactpersoon: Michel Vossenberg
Reageren voor: 31/12/2020

Stuur je motivatiebrief en CV mét foto naar Michel Vossenberg, michel@crossyourborders.nl. Bij hem kun je ook terecht met vragen (06-45468741). Meer informatie vind je op www.crossyourborders.nl. Er is geen reactiedeadline, overtuigende en enthousiaste sollicitaties nemen wij het hele jaar door in behandeling.