Organisatie

Jeugdhuis 't Klokhuis

Jeugdhuis ’t Klokhuis is al 51 jaar een gevestigde waarde in Hamme en heeft een levendige werking. Met onze instuif en zaal in Jeugdcentrum Den Appel is ’t Klokhuis meer dan ooit het centrum voor de Hamse jeugd. Jeugdhuis ’t Klokhuis zette in 2019 een nieuw project op poten: KLANKHUIS, een bovenlokaal project ondernemerschap, ontstaan vanuit het decreet voor bovenlokale projecten van de Vlaamse Overheid en is bedoeld voor jongeren van binnen én buiten het jeugdhuis en zet muzikale creativiteit in combinatie met ondernemerschap centraal: wij bouwen aan een muzikaal evenementenbureau.

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor voorbereiding, uitvoering en evaluatie van projecten die door onze jongeren aangekaart worden. Daarbij horen zowel technische, administratieve als educatieve taken. Je gaat samen met hen op zoek naar de mogelijkheden van hun project.

- Je bent het eerste aanspreekpunt en het gezicht van KLANKHUIS. Je werft actief deelnemers en verzorgt de communicatie van het project.

- Je voorziet de deelnemers van correcte informatie en indien nodig individuele ondersteuning op maat.

- Je motiveert jongeren om kennis te maken met ondernemen en het uitbouwen van een eigen duurzame muziekpraktijk.

- Je helpt nieuwe projecten mee uitdenken en ontwikkelen.

- Je stelt zelf financiële begrotingen op en waakt hierover als een goede huisvader.

- Je gaat op zoek naar partners en subsidiekanalen.

- Je werkt nauw samen met het bovenlokale project ‘FABRIKLAGE’ en partnerorganisaties die je kunnen bijstaan (cultureel centrum, jeugddienst, artistieke organisaties, FORMAAT, soundtrack, LIVE, VI.BE,...)

- Je kan zelf een boeiende vergadering vastleggen, voorbereiden en uitvoeren.

- Je overlegt met de kernvergadering en raad van bestuur. Je draait mee met de dagelijkse werking van het jeugdhuis.

Profiel

- Je hebt een brede interesse in muziek en voldoende affiniteit met verschillende genres alsook met programmatie, techniek, organisatie,... Je weet van aanpakken en bent thuis in ondernemen, start-ups, pop- ups,... of bent bereid je daarin te verdiepen.

- Je kan je snel inwerken.

- Ervaring in het jeugdwerk, meer bepaald in jeugdhuizen, is een pluspunt.

- Je kent je weg in het subsidielandschap, of bent bereid dit aan te leren. Je weet wat de belangrijkste doelstellingen zijn voor jouw jongeren i.v.m lopende projecten en weet dit ook correct over te brengen.

- Je hebt een open attitude en een groot hart voor jouw medemens, dat jouw jongeren groeien in hun kennis en kunnen is wat deze job zo aantrekkelijk maakt.

- Je hebt kennis van jeugdhuismethodieken of bent bereid je hierin te verdiepen, je past deze steeds als rode draad doorheen je werk toe. Je kan projectmatig en zelfstandig werken en je behoudt daarbij het financiële overzicht.

- Je bent een geboren netwerker, zowel met jongeren, organisaties als gemeentelijke diensten.

- Je stelt je flexibel op, en je hebt geen schrik van avond- en weekendwerk.

- Een rijbewijs B en een eigen wagen zijn een pluspunt. Je bent sociaal, gedreven en creatief.

Aanbod

We bieden een deeltijdse arbeidsovereenkomst tot december 2024, met mogelijkheid tot verlenging. Je start zo snel mogelijk, met een maandelijks brutoloon volgens barema naar diploma (minstens hoger middelbaar). Je werkplek is Jeugdhuis ’t Klokhuis – Kaaiplein 36 – 9220 Hamme.

Je krijgt een flexibel uurrooster dat in onderling overleg te bepalen is. Je komt terecht in een gedreven team en bij fantastische jongeren die jou zeker op weg helpen! Daar bovenop krijg je regelmatig kansen om je bij te scholen.

Categorie
Artistiek
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen