Voltijds Vast


Organisatie
publiq
publiq vzw is specialist in cultuur- en vrijetijdsmarketing. publiq is ontstaan uit het vroegere CultuurNet Vlaanderen en CJP die nu hun krachten bundelen om zo nog meer mensen goesting te geven in cultuur en vrije tijd.

Op vraag van de Vlaamse overheid laten we zoveel mogelijk mensen proeven van het rijke aanbod aan cultuur en vrije tijd. We werken samen met tal van partners uit de brede vrijetijdssector (steden en gemeenten, musea, vrijetijdsactoren, verenigingen, steunpunten…) en ontwikkel(d)en verschillende technische instrumenten (UiTdatabank, UiTagenda’s, UiTPAS, …) om dit doel te bereiken.

UiTPAS is een spaar- en voordelenprogramma voor je vrije tijd. Vandaag sparen al meer dan 120.000 pashouders punten bij één van de meer dan 1.300 verschillende vrijetijdsorganisatoren en ruilen die punten om voor leuke voordelen. Bovendien kunnen mensen die het financieel minder breed hebben bij elke UiTPASactiviteit genieten van speciale kortingen of reductietarieven.
Onze organisatie telt een 50-tal medewerkers die op hun beurt samenwerken met uiteenlopende partners.
We zijn op zoek naar een projectmedewerker UiTPAS die mee instaat voor de verdere uitrol van UiTPAS in Vlaanderen.
Functie
Als projectmedewerker UiTPAS ben je mee verantwoordelijk voor de verdere uitrol van het spaar- en voordelenprogramma UiTPAS in het UiTnetwerk, een netwerk van gemeenten en steden die samen werk maken van een betere vrijetijdsmarketing onder het merk UiT. Je ondersteunt de verschillende gemeenten en steden bij het maximaliseren van het UiTPASgebruik bij mensen in armoede. Je helpt hen in overleg met de partnermedewerker, van interesse tot implementatie.

Eigen aan UiTPAS is de veelheid aan sectoren (cultuur, welzijn, sport, onderwijs, communicatie, …) waarmee je in contact komt. Je zoekt actief naar samenwerkingen, denkt en werkt mee aan nieuwe projecten (toepassingen & opportuniteiten) die de uitrol van UiTPAS mee in een nieuwe stroomversnelling kunnen brengen .

Je hebt en vergaart kennis over vrijetijdsparticipatie en -communicatie van mensen in armoede en weet deze over te brengen naar verschillende partners. Je bent een netwerker in hart en nieren en je gezonde interesse in communicatie, doelgroepenwerking en ICT helpen je om nieuwe partnertrajecten op te starten en samenwerkingen te inspireren.
Je zoekt naar creatieve oplossingen die partners net iets meer laten doen en je kan de brug maken naar het beleid. Je bent sterk in het vertalen van technische verhalen aan wie niet technisch onderlegd is en omgekeerd kan je problemen van de partners technisch vertalen.


TAKENPAKKET

- Je ondersteunt de verschillende gemeenten en steden bij het maximaliseren van het UiTPASgebruik bij mensen in armoede

- Je volgt samen met de partnermedewerkers de voortgang van UiTPAS bij gemeenten en steden, van interesse tot implementatie

- Je zoekt actief naar samenwerking met de brede vrijetijdssector.

- Je kan projectmatig en/of tijdelijk ingezet worden op projecten met een link naar UiTPAS

- Je verzamelt beleidsrelevante feedback van partners en eindgebruikers over UiTPAS en geeft deze door.

- Je geeft vormingen en workshops rond thema’s als toeleiding van mensen in armoede en UiTPAS

- Je takenpakket kan uitgebreid worden in functie van nieuwe projecten of je eigen interesse of specialiteiten
Profiel
- Je beschikt minimaal over een bachelordiploma, in een socio-culturele of communicatierichting is een plus

- Je hebt ervaring in het werken met kansengroepen

- Je hebt kennis van het brede vrijetijdsveld

- Je bent leergierig en wordt niet afgeschrikt door complexe uitdagingen

- Pluspunt: affiniteit met werking van steden en gemeenten

- Je bent een netwerker en hebt een klant- en oplossingsgerichte attitude.

- Je bent communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk. Je spreekt graag voor een publiek.

- Je blijft constructief in moeilijke situaties.

- Je hebt ervaring met projectmanagement

- Kennis van of ervaring met lokale of regionale overheden is een voordeel.

- Je hebt een gezonde ICT-interesse. Je zorgt er bovendien voor dat je snel leert werken met nieuwe systemen en toepassingen. Uiteraard krijg je hiervoor uitgebreide begeleiding.

- Je kan vlot werken met de computer en kan overweg met MS Office pakketten (Word, Powerpoint, Excel, Internet) en andere toepassingen zoals Google Drive.

- Je pleegt graag overleg met collega’s en partners.

- Je beschikt over een rijbewijs B.
Aanbod
- Een voltijds contract van onbepaalde duur.

- Werk bij de jonge, dynamische organisatie publiq vzw (voorheen CultuurNet Vlaanderen) in de Belvue-site (Kanaalzone Brussel), vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

- Een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ruime verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer en extra mobiliteitspakket
Solliciteren
Contactpersoon: Wim D'haeyer
Reageren voor: 12/02/2018

Stuur je cv met motivatiebrief naar wim@publiq.be met in het onderwerp de vermelding 'sollicitatie Projectmedewerker UiTPAS + je naam' en dit ten laatste op 12 februari 2018. Je krijgt eerst een schriftelijke proef die je thuis kan maken. Een eventueel vervolggesprek wordt gepland in de week van 26 februari. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Wim D’haeyer, coördinator UiTnetwerk, via tel. 02/551.18.88 of wim@publiq.be. Inzake rekrutering en aanwerving voert publiq een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid.