Profiel

PROFIEL


- Je hebt inzicht in de leefwereld van jongeren en kan onbevooroordeeld met jongeren omgaan.


- Je bent sociaal geëngageerd, ondernemend en creatief.- Je kan planmatig werken én neemt graag initiatief.


- Je bent enthousiast, leergierig, sociaal vaardig en communicatief.


- Je hebt een open en participatieve begeleidershouding, warm en respectvol.


- Je beschikt over organisatorische talenten en kunt projecten opzetten, samen- voor en door jongeren.


- Je bent gemotiveerd om te werken in een flexibel rooster. Avond- en weekendwerk schrikken jou niet af.


- Je kan zelfstandig én in team samenwerken.


- Je bent supervlot met nieuwe digitale media en social media.


- Je beschikt over een rijbewijs en occasioneel over een wagen.- Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma in een relevante richting of hebt ervaring die gelijkgesteld is.

Organisatie

Jeugdhuis Tydeeh vzw

De projectmedewerker van Project M. is een van de gezichten en trekkers van de organisatie. Het project werd in voorbije jaren reeds vormgegeven maar vraagt om verdere opvolging samen met je collega. Dit binnen de grotere structuur van Jeugdhuis Tydeeh vzw.

Project M. is het bovenlokaal project van Jeugdhuis Tydeeh in Mol. Het is een multidisciplinaire speeltuin voor jongeren met ondernemingszin en artistiek, creatief geweld van 14-30 jaar uit de brede Molse regio.

Het Atelier belichaamt Het Netwerk, het EXPO(collectief) en het aanbod. Mode & Street Art zijn de trajecten waar we met Project M. sterk op inzetten. De (openbare) Ruimte is onze speeltuin en over gemeentegrenzen heen maken we IMPACT! Jongeren krijgen ondersteuning door te informeren, exposeren, organiseren, connecteren, faciliteren en experimenteren. Dit kan op maat, individueel of in groep.

In Het Atelier kan iedereen terecht die op zoek is naar een plek om aan de slag te gaan met eigen werk, voor workshops of gebruik te maken van onze materialen. We hebben een volledig uitgeruste fotostudio, een zeefdrukatelier, knutselmateriaal, een kunstboekenbib, een zeefdrukatelier, naaimachines en een borduurmachine.

Aanbod

AANBOD


- Je krijgt de kans om mee je stempel te drukken op een baanbrekende jeugdwerking en kan mee helpen om jongeren groeikansen te bieden en te ondersteunen.


- Een boeiende job (80%, 31u/week) met een contract van onbepaalde duur, zo snel mogelijk te beginnen.


- Kans tot vorming volgen.


- Je komt terecht in een ervaren team en een dynamische werkomgeving.


- Vergoeding volgens barema B1C in PC 329.011.


- Tussenkomst woon- werkverkeer en GSM-vergoeding.


- Plaats tewerkstelling: Jeugdhuis Tydeeh VZW, Rivierstraat 8, 2400 MOL

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING


- De projectmedewerker zorgt samen met zijn/haar collega voor de planning, opvolging, evaluatie en bijsturing van het hele project. Zij/hij bewaakt het proces (inhoudelijk en praktisch- organisatorisch).


- De projectmedewerker fungeert als contactpersoon en aanspreekpunt. Zij/hij onderhoudt de communicatie en contacten met partners continu en trekt waar nodig actief extra partners aan.


- De projectmedewerker vervult zijn/haar rol organisator
van de stuurgroep van Project M., de vergaderingen met werkgroepen, de vergaderingen met partners. De projectmedewerker neemt deel aan wekelijkse teamvergaderingen en legt verantwoording af aan de raad van bestuur van Jeugdhuis Tydeeh.


- Procesbegeleiding, één op één gesprekken, netwerken
aangevuld met praktische voorbereidingen en logistieke taken zijn van groot belang in het takenpakket.


- De projectmedewerker is verantwoordelijk voor de volledige communicatie rond Project M. Onderhoudt de Instagrampagina, de Facebookpagina’s en de website. Dit is een heel belangrijkonderdeel van je job!


- De projectmedewerker is verantwoordelijk voor de jaarlijkse scholenacties, de werving van nieuwe jongeren voor Project M. en tegelijkertijd het inhoudelijk uitdagen en ondersteunen van de huidige jongeren bij Project M.


- De projectmedewerker ondersteunt jongeren die in hun vrije tijd en vanuit hun passie willen ondernemen. Ondernemen zien we hier in de brede zin, en niet strikt zakelijk. We leggen de klemtoon op persoonlijke groei, de juiste skills én het creëren van een experimenteerruimtewaar jongeren de levensvatbaarheid van hun project kunnen testen.


- De projectmedewerker bouwt een netwerk uit voor ondernemende jongeren en organiseert hier activiteiten rond.


- De projectmedewerker heeft feeling
met mode- en fashiontrends of is bereid zich hier in te verdiepen.


- De projectmedewerker zet mee zijn schouders onder de uitbouw en invulling van Het Atelier.


- De projectmedewerker volgt de Project M. administratie en boekhouding op in overeenstemming met de boekhouding en administratie van Jeugdhuis Tydeeh.


- De projectmedewerker neemt een actieve rol in, in de werking van Jeugdhuis Tydeeh.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Antwerpen