Deeltijds Vast


Organisatie
Jeugd en Muziekcentrum Kinky Star vzw
Sinds 1997 levert Jeugd- en Muziekcentrum Kinky Star vzw zijn bijdrage aan de alternatieve muziekscene in Gent en ver daarbuiten. Kinky Star richt zich op jonge en debuterende artiesten en profileert zich als een locatie waar de ontmoeting tussen jongeren en muziek, kunst en cultuur centraal staat.
Kinky Star is met zijn uitgebreide vrijwilligerswerking de plek waar jonge muzikanten en nieuwe projecten een rechtstreekse confrontatie met het publiek aangaan. De drempel wordt voor het publiek bewust zo laag mogelijk gehouden door alle evenementen gratis aan te bieden.
Naast de dagelijkse clubwerking - met minstens 5 activiteiten per week - huizen er een groot aantal andere projecten onder de vlag van Kinky Star: het muziekeducatieve project JonGeduld, het artistieke project K met de Kunst van Kinky, de Kinky Star Radio Show op Urgent.fm en het platenlabel Kinky Star Records.
Sinds 1 januari 2019 is daar een extra project bijgekomen genaamd PLAN.K. Dankzij de steun van de Vlaamse Overheid kregen we de kans een ondernemerschapsproject te starten. Dit project focust op het stimuleren van de ondernemerszin bij jongeren. Dit tracht Kinky Star te integreren naast zijn muzikale werking.
Functie
Over Plan K:

Met Plan K stimuleert Kinky Star jongeren om te ondernemen, hun ondernemerszin te prikkelen. Binnen Plan K volgen jongeren een traject waarin ze hun eigen project vormgeven en verder professionaliseren. Als projectmedewerker fungeer je als brug tussen de jongere en professionals. Je tracht hun idee om te zetten naar een plan, en hun plan om te zetten naar een realistisch doel. Plan K focust zich niet op de muziekwereld, maar op ondernemerschap in de breedste zin van het woord. Plan K is een volwaardig onderdeel van de organisatie Kinky Star vzw. Plan K loopt ondertussen drie maand en kreeg al de nodige vorm.

Functieomschrijving:

Voor Plan K is Kinky Star op zoek naar een dynamische projectmedewerker die dit traject verder vorm geeft en uitbouwt. Plan K heeft reeds een bodem en een lijn, die verder uitgediept kan worden met de nodige ruimte voor eigen inbreng en richting. In Plan K ga je actief op zoek naar jongeren met een eigen project, je stimuleert hun ondernemerszin, biedt hen kansen om hun eigen project te ontwikkelen en ondersteunt hen in de weg naar ondernemen. De reeds gestarte trajecten zet je verder. Dit doe je bij voorkeur naast het muzikale landschap waarin Kinky Star zich bevindt.
Profiel
Je voornaamste taken:
je trekt ondernemende jongeren aan binnen en buiten onze Kinky Star context
je trekt professionele begeleiders en workshopgevers aan ter ondersteuning van het project
je begeleidt jongeren in een traject dat hun ondernemingszin aanscherpt
je ondersteunt jongeren in het opzetten en vormgeven van eigen initiatieven en projecten
je bent eerste contactpersoon voor deze jongeren, onze organisatie en externe partnerorganisaties
je staat in voor de promotie en communicatie rond Plan K, via facebook, instagram en off-line kanalen
je volgt de productie en het volledige trajectplan op de voet
je volgt samen met de coördinator het inhoudelijk en financiële traject van Plan K op, zowel globaal als per individuele ondernemer, je rapporteert in samenspraak naar Raad van bestuur en Vlaamse Overheid
je zet de reeds uitgezette trajecten en projecten verder, je bouwt de bestaande samenwerkingen verder uit
je werkt mee het beleidsplan uit voor de periode 2020-2023 rond Plan K


Je profiel:
je bent sociaal voelend met de nodige empathie
je bent flexibel in de tijdsindeling van de organisatie en de jongeren, dit kan avond- en weekendwerk inhouden
je hebt ervaring in het werken met zowel jongeren als vrijwilligers
je bent creatief en hebt affiniteit met de context van Kinky Star
je bent enthousiast en kan je gedrevenheid overzetten op anderen
je bent thuis in hedendaagse sociale media en de leefwereld van jongeren
je hebt een breed netwerk en/of bent klaar om dit verder uit te breiden
je hebt kennis, ervaring en/of een achtergrond in ondernemerszin
Aanbod
Ons aanbod:
20-uren werkweek met flexibele werkuren in een jonge werkomgeving binnen de alternatieve muzieksector. Loon volgens een 1BC 0 jaar anciënniteit (PC329.010) en maaltijdcheques van 6€. Contract van bepaalde duur: 3 juni 2019 tot en met 31 december 2019, met kans op jaarlijkse verlenging en eventueel uitbreiding. (Je staat mee in voor het indienen van de projectaanvraag voor 2020-2023)
Solliciteren
Contactpersoon: vacature@kinkystar.com
Reageren voor: 13/05/2019

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je CV en motivatiebrief in 1 pdf document naar vacature@kinkystar.com ten laatste op zondag 12 mei 2019. Gesprekken en kennismaking vinden plaats vanaf 15 mei 2019, je start op 3 juni 2019. Wens je nog extra informatie omtrent Kinky Star vzw of Plan K, aarzel niet om contact met ons op te nemen: stijn.vercruysse@kinkystar.com / 0478/94.23.94