Profiel

Wij zoeken…


 • een multi-inzetbare zelfstarter die de verantwoordelijkheid draagt voor onze projecten, van de strategie t.e.m. de uitvoering tot in de puntjes;
 • je hebt interesse voor ondernemerschap, co-creatie en participatie;
 • een planmatige geest, realistisch én ambitieus;
 • een flexibele, kritische teamspeler die wilde plannen weet om te zetten in concrete realisaties binnen de middelen tijd, competenties, budget die voorhanden zijn.

Heb je bovendien…


 • een innovatieve, open geest met een brede interesse en kan je goed mensen samenbrengen en motiveren;
 • ervaring in fondsenwerving;
 • minimaal een bachelor of gelijkwaardig door verworven ervaring.

Organisatie

Netwerk Duurzame Mobiliteit

Aanbod

Dan ben je voor ons de geknipte kandidaat en hebben wij je het volgende te bieden:


 • een boeiende werkplek in een kleine flexibele organisatie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid voor elk teamlid, vlakbij het station Gent-Dampoort;
 • loon volgens het barema B1b van PC 329.01 met maaltijdcheques;
 • een voltijds contract van onbepaalde duur, indiensttreding zo snel als mogelijk;
 • volledige tussenkomst voor openbaar vervoer en/of fietsvergoeding.

Functieomschrijving

Het Netwerk Duurzame Mobiliteit verenigt als erkende koepel van mobiliteitsverenigingen Autodelen.net, Bond Beter Leefmilieu, Fietsersbond, Mobiel 21, Taxistop, Trage Wegen, TreinTramBus en de Voetgangersbeweging. Al onze acties zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen onze leden, gesterkt door een groot aantal compagnons en partners.


We zetten samen Vlaanderen #goedopweg en maken duurzame mobiliteit de logische keuze voor iedereen. We vormen een plek voor ontmoeting, wissel- en samenwerking, een informatie- en inspiratiebron, maar ook het aanspreekpunt voor duurzame mobiliteit. Dat doen we onder andere met gezamenlijke campagnes, zoals de jaarlijkse Week van de Mobiliteit met o.a. de Strapdag en Autovrije Zondag. Als netwerk willen we mensen via hun werkplek, school, gemeente of vereniging, inspireren en motiveren om te kiezen voor duurzame mobiliteit. Voor het uitbreiden van onze werking zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet.


Als projectmedewerker werk je mee aan het uitvoeren van projecten als bijvoorbeeld LaMA en Ons Buurtpunt. Daarnaast ga je ook actief op zoek naar mogelijkheden om nieuwe projecten uit te werken. Je bedenkt, schrijft en voert projecten uit, en evalueert ze.


Samen met je collega's denk je mee na over de planning en strategie van de projecten en geef je mee vorm aan onze projectwerking.


Je zorgt voor de administratieve en financiële opvolging van je projecten. Je verzamelt gedetailleerde informatie over de doelgroepen waarmee we werken.


Je werkt mee onze fondsenwerving uit. Je signaleert nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector en bespreekt deze met collega's. Je gaat actief op zoek naar structurele partnerships met organisaties, bedrijven en overheden. Via een marktanalyse verken je op welke manieren de activiteiten uitgebreid kunnen worden. Je maakt nieuwe partners enthousiast om samen met ons hun schouders onder nieuwe initiatieven te zetten.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Oost-Vlaanderen