Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Vlaams Architectuurinstituut
Het Vlaams Architectuurinstituut is het sectorinstituut voor hedendaagse architectuur. We maken het publiek attent op het belang van een goed ontworpen leefomgeving, stimuleren het maatschappelijke debat omtrent het ontwerp van gebouwen en steden en verspreiden kennis over architectuur.

Van 23 t.e.m. 29 september 2019 organiseert het Vlaams Architectuurinstituut de tweede editie van het Festival van de architectuur (F/a). Na een succesvolle eerste editie in Antwerpen in 2017 strijkt het Festival van de architectuur neer in Gent. Het F/a is een interdisciplinair evenement dat inzoomt op de maatschappelijke meerwaarde van architectuur. We nodigen ontwerpers, kunstenaars en vooral het brede publiek uit om hun ervaring met architectuur te delen. Met het festival biedt het Vlaams Architectuurinstituut een platform voor kruisbestuiving, waarop al deze actoren elkaar ontmoeten. In 2019 werken we hiervoor samen met Gents stadsbouwmeester Peter Vanden Abeele en Kunstencentrum Vooruit.
Functie
Het Vlaams Architectuurinstituut zoekt een tijdelijke projectmedewerker om het Festival van de architectuur 2019 mee in goede banen te leiden.

- De projectmedewerker werkt samen met het team van het Vlaams Architectuurinstituut de organisatie van het Festival van de architectuur uit.
- De projectmedewerker onderhoudt het contact met externe partners van het Festival van de architectuur.
- De projectmedewerker staat in voor de redactie van tekst en beeldmateriaal voor de website en het promotiemateriaal, en onderhoudt het contact met de grafisch vormgever.
- De projectmedewerker volgt promotieacties op.
- De projectmedewerker volgt mee de pers en sponsorafspraken op.
Profiel
- Kennis van de architectuuractualiteit in Vlaanderen is vereist
- Zin voor initiatief en organisatietalent
- Redactionele vaardigheden of journalistieke achtergrond
- Basiskennis van CRM/CMS
- Onder druk en flexibel kunnen werken
- Goede contactvaardigheden
- Kan zowel zelfstandig werken als in teamverband
- Rijbewijs B is handig
Aanbod
- Contract van bepaalde duur (4/5, 04/02/2019 - 31/10/2019)
- Een interessante positie binnen een dynamisch team
- Gratis woonwerkverkeer met binnenlands openbaar vervoer
- Verloning volgens pc 329

Het Vlaams Architectuurinstituut draagt diversiteit hoog in het vaandel. We moedigen talent aan met respect voor verscheidenheid, onafhankelijk van afkomst, geslacht, leeftijd, een eventuele handicap, levensbeschouwing...
Solliciteren
Contactpersoon: Rosan Meijer
Reageren voor: 31/12/2018

Bezorg je motivatiebrief en CV via rosan.meijer@vai.be vóór 31/12/2018 t.a.v. Sofie De Caigny, directeur Vlaams Architectuurinstituut. Geselecteerde kandidaten worden in de week van 07/01/2019 op de hoogte gebracht. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 14, 15 of 16/01/2019.