Voltijds Vast


Organisatie
publiq vzw
Op vraag van de Vlaamse overheid laten we zoveel mogelijk mensen proeven van het rijke aanbod aan cultuur en vrije tijd. Het UiTnetwerk van steden & gemeenten is dé infobron voor je vrije tijd, bij jou om de hoek en in heel Vlaanderen. Gerichte marketingacties zorgen voor het extra duwtje in de rug. Het kinderlabel Vlieg informeert en prikkelt de allerkleinsten. Met UiTPAS tot slot, hebben Vlamingen en Brusselaars dé pas op zak om meer te beleven in hun vrije tijd. Onze organisatie telt een 60-tal medewerkers die op hun beurt samenwerken met uiteenlopende partners.

Voor de uitrol van de bovenlokale UiTPAS zijn we op zoek naar een projectmedewerker. Geef jij binnenkort samen met ons meer mensen goesting in meer vrije tijd?

Via het spaar- en voordelenprogramma UiTPAS krijgen mensen die het financieel moeilijk hebben een structurele korting op het vrijetijdsaanbod in hun eigen gemeente. Daarnaast kunnen mensen die het financieel moeilijk hebben participeren tegen korting aan een groot Vlaams aanbod via het Fonds Vrijetijdsparticipatie en Iedereen verdient vakantie.

De bovenlokale UiTPAS zal vanaf 2020 al het bovenlokaal cultuur-, jeugd-, sport- en toeristisch aanbod voor mensen in armoede bundelen en voor hen beschikbaar maken.
Met een bovenlokale UiTPAS wordt elke persoon in armoede die in Vlaanderen of Brussel woont, in de mogelijkheid gesteld om een UiTPAS met kansentarief aan te schaffen.
Functie
- Je werkt het projectplan uit en volgt het op, van B2C communicatie over logistiek tot samenwerking met partners.
- Je stemt af tussen de bovenlokale partners met wie je het project samen uitvoert, zoals demos, Toerisme Vlaanderen en Netwerk tegen Armoede.
- Je waakt erover dat het volledige traject wordt uitgevoerd in dialoog met de doelgroep mensen in armoede.
- Je staat in voor het B2B partnerwerk, samen met de partners. Dit gaat o.m. over het begeleiden en informeren van aanbieders en welzijnsschakels.
- Je plaatst bestellingen voor communicatieproducten en hardware, en volgt op.
- Je wordt mee ingeschakeld in de bredere uitrol van UiTPAS richten gemeenten en steden.
Profiel
- Je bent een projectmanager in hart en nieren.
- Je hebt en vergaart kennis over vrijetijdsparticipatie en -communicatie van mensen in armoede en weet deze over te brengen naar verschillende partners.
- Je bent een netwerker en je hebt een gezonde interesse in communicatie, doelgroepenwerking en ICT.
- Je bent flexibel en zoekt naar creatieve oplossingen die partners net iets meer laten doen, en je kan de brug maken naar het beleid.
- Je bent sterk in het vertalen van technische verhalen aan wie niet technisch onderlegd is, en omgekeerd kan je problemen van de partners technisch vertalen.
- Je bent leergierig en complexe uitdagingen schrikken je niet af.
- Je bent communicatief overtuigend, zowel verbaal als schriftelijk. Je spreekt graag voor een publiek.
- Je blijft constructief in moeilijke situaties.
- Je bent een teamspeler.
- Je beschikt over een rijbewijs B.
Aanbod
- Een voltijds contract van onbepaalde duur.
- Werk bij de jonge, dynamische organisatie in Brussel (Kanaal/Dansaert), vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
- Een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ruime verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer en extra mobiliteitspakket.
Solliciteren
Contactpersoon: Wim D'haeyer
Reageren voor: 04/04/2019

Stuur je cv met motivatiebrief naar wim@publiq.be met in het onderwerp de vermelding 'Sollicitatie projectemedewerker Bovenlokale UiTPAS + je naam'. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Wim D’haeyer, manager partnerwerking, via wim@publiq.be. Inzake rekrutering en aanwerving voert publiq een gelijkekansen- en diversiteitsbeleid.