Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Cross Your Borders
Wij zijn een jongerenorganisatie die al ruim 10 jaar interactieve meerdaagse onderwijsprojecten over mondiale onrechtvaardigheid organiseert. We komen jaarlijks op meer dan 250 middelbare-scholen in heel Nederland en België. Daarnaast organiseren wij indrukwekkende jongerenreizen naar Suriname, Nepa, Ghana, Tanzania en Nepal.
Functie
Hallo! Wij zijn Cross Your Borders. We organiseren interactieve onderwijsprojecten en indrukwekkende jongerenreizen, waarbij jongeren spelenderwijs over (hun) grenzen kijken en de wereld ontdekken. Wij zoeken versterking van ons team in de vorm van een:

Projectmedewerker (40 uur)

Functie
De functie van projectmedewerker is veelzijdig. Allereerst ben je actief als coördinator van onze onderwijsprojecten. Je zorgt voor de afstemming met scholen en stuurt de studententeams aan die de jongeren begeleiden tijdens de interactieve spellen en opdrachten. Daarnaast werk je aan ondersteunende taken als het vergroten van onze bekendheid bij scholen en studenten, het begeleiden en trainen van stagiaires, het ontwikkelen van (nieuwe) lesmaterialen of het onderhouden van onze websites en social media. Last, but not least, kun je als reisbegeleider mee met onze 9-daagse jongerenreizen naar Tanzania, Ghana, Nepal en Suriname.

Profiel
Functie-eisen
*Je hebt een HBO- of WO-opleiding.
*Je voelt je thuis in een jongerenorganisatie.
*Je bent betrokken bij, en hebt kennis over, armoede en onrecht in de wereld.
*Je bent een ‘outgoing’-type en niet bang om op mensen af te stappen.
*Je hebt een open houding en straalt positiviteit en enthousiasme uit.
*Je bent in staat om zelfstandig en resultaatgericht te werken.
*Je werkt gestructureerd en nauwkeurig, maar bent tegelijkertijd stressbestendig en een troubleshooter.
*Je schrijft foutloos Nederlands.
*Je bent flexibel ten aanzien van werktijden.
*Je woont in Nijmegen of bent bereid om hier naartoe te verhuizen.
*Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Aanbod
Verleg je grenzen
De functie is ideaal voor net afgestudeerden. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een informeel en dynamisch team van 15 jonge professionals en honderden stagiaires van mbo’s, hbo’s en universiteiten uit het hele land. Een groot deel van de tijd ben je werkzaam op scholen in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast werk je op het hoofdkantoor in Nijmegen. Gedurende een periode van 4 tot 5 maanden word je ingewerkt. Je leert de organisatie kennen en wij ervaren hoe het is om met jou te werken. Gedurende deze periode ontvang je een vergoeding van €950 bruto per maand. Daarna beslissen we samen of we de werkervaringsplek omzetten in een dienstverband. Het startsalaris ligt dan op €1.950 bruto per maand.
Solliciteren
Contactpersoon: Michel Vossenberg
Reageren voor: 14/01/2018

Stuur je motivatiebrief en CV mét foto uiterlijk zondag 14 januari 2018 naar Michel Vossenberg, michel@crossyourborders.nl. Bij hem kun je ook terecht met vragen (06-45468741). Meer informatie vind je op www.crossyourborders.nl.