Organisatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie
De VGC is de basis en de draaischijf voor de Vlaamse gemeenschap in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ze staat open voor iedereen die hierbij aansluiting zoekt.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project “Divers stedelijk engagement”. Je zet het project op en werkt het verder uit samen met de verschillende stakeholders. Je bent zowel een proces als people manager. Je kan experimenten opzetten, processen uitschrijven en het project documenteren. Tegelijk steek je zelf de handen uit de mouwen. Je treedt in contact met kinderen, jongeren en hun ouders en je kan (opstartende) jeugdwerkingen op sleeptouw nemen. Je ondersteunt vrijwillige jeugdwerkingen, brengt hen samen en zet in op uitwisseling. Je staat hiervoor met beide voeten in de leefwereld van kinderen, jongeren en hun organisaties in een grootstad als Brussel én combineert dit met het werken binnen een overheidscontext.


Opdrachten


• Je ondersteunt jongeren om hun jeugdwerking verder uit te bouwen. Je fungeert als aanspreekpunt voor deze jongeren en coacht vrijwilligers. Je speelt in op hun specifieke noden en organiseert vorming en andere vormen van ondersteuning.


• Je gaat in gesprek met tieners, jongeren, hun ouders en andere brugfiguren. Je kan deze input omzetten naar concrete acties en beleidsaanbevelingen.


• Je communiceert op maat van kinderen, jongeren en hun ouders en gebruikt daarvoor een mix van communicatiekanalen.


• Je werkt een visie op het project en een bijhorend projectplan voor de middellange termijn uit. Je stelt hiervoor een budget en indicatoren op.


• Je overlegt met en koppelt terug naar de projectgroep.

Profiel

Je hebt een diploma hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat, kandidatuur) of een diploma hoger onderwijs van het lange type (master, licenciaat). De VGC houdt rekening met elders verworven competenties (EVC). Beschik je over een EVC-attest, dan kom je ook in aanmerking.

Aanbod

− Voltijds (100 %) contract van bepaalde duur met ingang vanaf 11 oktober 2021 tot en met 31 december 2021.


− Loonschaal B111 - deskundige.


− Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement) en ruime vormingsmogelijkheden.

Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Brussels Hoofdstedelijk Gewest