Profiel

Administratief en organisatorisch genie met een passie voor buurtwerking en creativiteit gezocht. Kan jij je 4 à 6 uur per week vrijmaken om de bezielster van David vzw, Astrid David, bij te staan in het in goede banen leiden van een nieuw project rond de Phoenixbuurt?

We zoeken iemand die zich kan engageren voor de periode van 15 juni 2019 tot 15 juli 2019 en 15 augustus 2019 tot 1 oktober 2019.

Organisatie

David vzw
David is een vereniging, gerund door vrijwilligers. Zij heeft haar zetel in de Brugse Poort maar is voor haar publieke activiteiten nomadisch. Ze maakt tentoonstellingen in alternatieve contexten, waaronder wachtruimtes. Daarnaast promoot ze kunstenaars en organiseert ze verdiepende activiteiten zoals atelierbezoeken en kunstgesprekken. De focus ligt op de relatie tussen kunst en zorg. Het motto is : “Kunst is meer dan een pleister op de wonde, kunst houdt overeind, kunst kan levens redden.”

Functieomschrijving

o Meehelpen met uitschrijven van het project ‘Le Phoenix’: nadenken over concept en openingsprogramma
o Aanvraag toelating inname openbare ruimte bij stad Gent (voor 15 juli).
o Prospectie locaties vlaggen en V-borden.
o Documenteren van de prospectie (foto’s en straatplan).
o Verkennende gesprekken met bewoners en horeca-uitbaters: onder meer toestemming vragen om vlaggen of V-borden op te hangen op privédomein.
o Overleg organiseren met stuurgroep om organisatie artistiek toonmoment vast te leggen.
o Overleg met mogelijke schenkers/sponsors voor sponsering in natura (materiaal V-borden, vlaggen) of geld.
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Oost-Vlaanderen