Voltijds Vast


Organisatie
publiq
Zin om data driven marketing in de vrijetijdssector mee vorm te geven? Het event management platform van publiq is een referentie in België op het gebied van vrijetijdscommunicatie. publiq faciliteert het publieke vrijetijdsleven door ervoor te zorgen dat mensen en activiteiten elkaar vinden. We bouwen bruggen, met een uitnodiging om te proeven van het onbekende, voor een inclusief publiek. Je kent ons van UiTinVlaanderen, Vlieg, UiTPAS en sinds kort ook Museumpas. Met de nieuwste technologieën, smart data-analyses en scherpe gebruikersprofielen worden aanbod en publiek op elkaar afgestemd. Voor de coöperatieve aanpak met een uitgebreid partnernetwerk en de collectieve realisaties inzake publiekswerving worden we internationaal gerespecteerd, maar we willen meer. Onze teamleden zijn gedreven experts in hun vakgebied, die met nieuwe projecten de innovatieve marketingprogramma’s op ons platform nog effectiever willen maken. Net daarom zijn we ook op zoek naar project management officer.
Functie
In je rol ondersteun je de product lead en de product managers en optimaliseer je de capacity planning van onze projectwerking. Je neemt business-processen en informatiestromen van het Product Development- en het Operations-team onder de loep en maakt ze zo kwalitatief en eenvoudig mogelijk. Je challenget de collega’s in het opzet en de uitvoering van hun ontwikkelingsprojecten en zorgt ervoor ze worden uitgevoerd volgens de vooropgestelde standaarden. Je biedt de nodige procesondersteuning en helpt bij de opmaak en opvolging van de planning.

Samen met de product lead ben je verantwoordelijk voor de strategische toewijzing van resources (mandagen). Als PMO ondersteun je de product managers bij het opvragen en structureren van de nodige gegevens die je overlegt met het platform-team en met behulp van spreadsheets verwerkt tot een sluitend plan. Je bent hiervoor het aanspreekpunt van het development team. Je ontwikkelt gaandeweg een goed zicht op capaciteits -en competentienoden binnen het Product Development- en het Operations-team en gaat zo mee op zoek naar naar oplossingen, gaande van interne mobiliteit tot nieuwe aanwervingen.
Je assisteert de projectmanagers met hun budgetbeheer en kent de ins -en -outs van externe aanbestedingen en de lopende raamcontracten. Je volgt de relaties met de leveranciers mee op en onderhandelt mee nieuwe contracten waar nodig.
Je hebt een analytische geest en deinst er niet voor terug om kritische vragen te stellen. Iets laten aanslepen is niet jouw ding, je bent hands-on, signaleert problemen en pakt deze vervolgens aan. Je kan goed omgaan met veranderingen binnen een snel evoluerende omgeving en je waakt erover steeds inhoudelijk bij te blijven.
Profiel
✓ Je hebt reeds een solide ervaring in projectmanagement of coördinatie. Ervaring met planning tools en project-methodologieën (zoals SCRUM, Agile, PMBOK) is een plus
✓ Je denkt in Excel in Gantt-charts en kan perfect de gevolgen van delays op bepaalde projecten voorspellen, in een complex ecosysteem
✓ Budgetten en financiën schrikken je niet af
✓ Je stelt samen met de product lead prioriteiten op en structureert veel informatie en standaardiseert deze de hand van je project management tools
✓ Je bent een organisatietalent en verliest je doel niet uit het oog
✓ Je kan inhoudelijk mee maar bent vooral een persoon die makkelijk een helikopterview bewaart
✓ Een goede communicator, zowel mondeling als schriftelijk
Aanbod
Een voltijds contract van onbepaalde duur. Werk bij een jonge, dynamische organisatie in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert). Marktconform loon in overeenstemming met je ervaring en competenties, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, interessante verlofregeling en gratis woonwerkverkeer met openbaar vervoer.
Solliciteren
Contactpersoon: Sven Houtmeyers
Reageren voor: 28/02/2019

Wil jij met ons meebouwen aan een verbindend maatschappelijk project? Laat iets weten via e-mail en kom een koffie drinken! Contactpersoon: Sven Houtmeyers. Stuur je cv met motivatiebrief naar sven@publiq.be.