Voltijds Vast


Organisatie
Kavka
Kavka is een jongerencentrum dat 80.000 bezoekers per jaar ontvangt op meer dan tweehonderd events, tientallen workshops, expo’s en andere projecten voor en door jongeren. De medewerkers van Kavka geven al die actie een plek en ondersteunen de jongeren bij het realiseren van hun ideeën, events en ondernemingen. Kavka is daardoor een voortdurend vallen en opstaan, een dynamische collectie van bottom-up initiatieven. Bij Kavka houden we de deur open voor eigenzinnige probeersels. Als programmator zorg je ervoor dat de concertzaal van Kavka een plek blijft waar boeiende dingen gebeuren voor en door jonge mensen.
Functie
Als programmator ben je verantwoordelijk voor de programmering van events in de zaal van Kavka.

• Je legt contacten met en bouwt aan een netwerk van organisatoren die in Kavka hun ei kwijt kunnen.
• Je timmert, dankzij de aanvragen die binnenkomen en je netwerk van organisatoren, vlot aan een agenda waar elke jongere uit Antwerpen zijn goesting in vindt.
• Je zorgt ervoor dat de programmatie overeenstemt met de missie en visie die Kavka als jongerencentrum vooropstelt.

Als programmator ben je verantwoordelijk voor de productie van events in de zaal van Kavka.

• Je maakt overzichtelijke planningen en heldere briefings. Je zorgt in feite voor alle nodige praktische voorbereidingen.
• Je brieft tijdig collega’s, vrijwilligers en externen die nodig zijn voor een vlot verloop van de events (logistiek, techniek, security – you name it).
• Je zorgt voor een correcte (financiële) afhandeling van de events en waakt over het budget dat gebonden is aan je taken.

Als programmator stuur je een vrijwilligersteam van productieverantwoordelijken aan die alles in goede banen leiden als jouw werkdag erop zit.

• Je begeleidt en ondersteunt je team van vrijwilligers, en je zorgt er in samenspraak met de vrijwilligerscoördinator voor dat je vrijwilligersteam voldoende feedback en coaching krijgt.
• Ook als je niet aanwezig bent op een event, blijf je bereikbaar voor de productieverantwoordelijke. In geval van nood spring je zelf in.
Profiel
• Je bent compleet en hopeloos gepassioneerd door alles wat met muziek te maken heeft. Het nachtleven kent geen geheimen voor jou. Bands die het volgend jaar tot in De Nieuwe Lichting schoppen, heb jij vorig jaar al in een groezelig café zien spelen. Jonge, beloftevolle organisatoren heb jij als eerste gespot.
• Je hebt een neus voor jong talent en je bent behoorlijk overtuigend. Als je iemand ontmoet die wat voor Kavka kan betekenen, dan wind je die zo om je vinger. Als je merkt dat een jongere meer in zijn mars heeft dan hij laat zien, dan zorg jij ervoor dat die boven zichtzelf kan uitstijgen.
• Je bent sociaal en legt vlot contact met jongeren. Samenwerken bezorgt je massa’s energie.
• Je bent een denker én een doener. Eigenlijk ben je een beetje van alle markten thuis.
• Je hebt een creatieve geest die soms alle kanten uitspringt, maar als puntje bij paaltje komt kan je hoofd- en bijzaken moeiteloos onderscheiden.
• Avond-, nacht- en weekendwerk schrikken je niet af. In ruil daarvoor verwachten we natuurlijk niet dat je elke ochtend mee koffie staat te slurpen.
• Je bent een neuroot als het aankomt op het maken van planningen (maar wij verwelkomen die afwijking met open armen!).
Aanbod
Een contract van voltijdse duur, verloning naar functie volgens PC 329.01 en na zes maanden dienst een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. Ook niet onbelangrijk: een boeiende werkplek in het centrum van Antwerpen én een bende fijne collega’s die er samen met jou loeihard voor wil gaan.
Solliciteren
Contactpersoon: Elisa Hulstaert
Reageren voor: 26/02/2018

Stuur je cv en motivatiebrief uiterlijk zondag 25 februari 2018 naar vacature@kavka.be. Na selectie volgt een eerste gespreksronde op woensdag 28 februari of donderdag 1 maart. Voor meer informatie kan je terecht bij Elisa Hulstaert op elisa@kavka.be.