Organisatie

Casco Phil

Casco Phil maakt als dynamisch artistiek collectief spannende artistieke keuzes, geeft zijn artiesten de ruimte om te experimenteren en zichzelf te ontwikkelen en betrekt het publiek als deelgenoot in een zoektocht naar een nieuwe beleving van klassieke en hedendaagse muziek.

Casco Phil wil vanuit een open artistiek en organisatorisch model innovatief en creatief omgaan met klassieke en hedendaagse muziek. De organisatie evolueert van uitvoerend orkest naar een artistiek collectief dat vorm en rol van klassieke en hedendaagse muziek in de toekomst bevraagd.

Casco Phil doet dat door artiesten centraal te stellen, in te zetten op ontwikkeling van nieuw repertoire, de beleving van concerten een nieuwe dimensie te geven en over disciplines en sectoren heen samen te werken om een nieuw publiek aan te boren. Daarbij wordt frequent ingezet op talentontwikkeling en artistieke duurzaamheid. Met Mechelen als thuisbasis is het ensemble daarnaast actief over heel Vlaanderen, Wallonië en het buitenland.

De kernwaarden van Casco Phil:

- muzikale excellentie nastreven

- voorrang geven aan niet-standaard repertoire

- inzetten op talentontwikkeling

- breed toegankelijk maken van de projecten en concerten


Casco Phil wordt vanaf januari 2023 structureel gesteund door de Vlaamse gemeenschap.


Functieomschrijving

Als productieverantwoordelijke (80%) sta je in voor een efficiënte en vlotte organisatie, voorbereiding, uitvoering en opvolging van de producties. Je bent een (administratief) organisatietalent daarnaast ben je hands-on en stressbestendig. Je werkt nauwkeurig en oplossingsgericht. Je kan op verschillende snelheden werken waarbij je het oog en overzicht houdt op de korte, middellange en lange termijn.

Na overleg met de zakelijke en artistieke leiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, uitvoering en opvolging van de producties. Je verzamelt nauwkeurig alle informatie over de technische, organisatorische en logistieke voorwaarden van een project. Je geeft deze informatie tijdig en overzichtelijk door aan collega’s, musici, concertorganisatoren en externe partners.

Je bestelt tijdig de partituren en zorgt dat deze tijdig bij de musici zijn.

Je beheert de agenda van de organisatie: voorstellingen, concerten, repetities en planning.

Je brieft zorgvuldig de stagemanager die naadloos kan overnemen zodra alle voorbereidingen door jou werden getroffen. Je bent voor het stagemanagement ook het aanspreekpunt.

Je maakt draaiboeken voor de producties en communiceert deze naar het team en de betrokken artiesten.Profiel

We zoeken een professional met notie van of bij voorkeur werkervaring in de orkestenwereld. Het betreft een functie waarbij je voornamelijk vanuit de kantoren in Mechelen actief bent. Een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels, zowel gesproken als geschreven, zijn vereist. Je werkt nauw samen met de artistieke en zakelijke leiding die je op een correcte manier aansturen.


Aanbod

Een deeltijds contract (80%) voor onbepaalde duur.

Een vergoeding volgens de barema's van het Paritair Comité 304.


Solliciteren

Stuur uw CV en motivatiebrief naar pieter.lembrechts@cascophil.be voor 10 februari 2023.


Reageren voor: 10/02/2023
Solliciteren

Stuur uw CV en motivatiebrief naar pieter.lembrechts@cascophil.be voor 10 februari 2023.


Reageren voor: 10/02/2023
Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Antwerpen