Profiel

We denken zelf dat die een ideale stage is voor studenten Project Kunstvakken maar staan open voor alle mogelijk profielen.

- je werkt graag met kinderen en jongeren
- Je hebt affiniteit met theater en beelden kunsten
- Je bent praktisch ingesteld en werkt oplossingsgericht
- Je hebt zin voor initiatief
- Je bent sociaal en flexibel

Organisatie

Artforum / Urban Woorden
Bij Artforum / Urban Woorden nemen kinderen en jongeren ruimte in om ongehoorde verhalen te creëren, om die verhalen zichtbaar te maken en om zich met die verhalen een plaats toe te eigenen in de samenleving. We doen dat door een wisselwerking te organiseren tussen jonge mensen, kunstenaars en de samenleving. Op die manier stimuleren we een voortdurende zoektocht die verder gaat dan het meest voor de hand liggende, waarbij expressie en verbeeldingskracht centraal staan. Sinds januari 2018 is Urban Woorden een zelfstandig project bij Artforum. Urban Woorden is een jongerencollectief dat zich specialiseert in nieuwe grootstedelijke kunsten zoals rap en slam.

Aanbod

We bieden je een leuke en gevarieerde stage in de periode februari - maart - april 2020. Het toonweekend gaat door van 25-26 april 2020. Uiteraard is er plek voor eigen ideeën en inbreng.

Functieomschrijving

Wij zoeken een stagiair(e) (M/V/X) om mee het toonweekend te organiseren. Op het toonweekend tonen de deelnemers (6-18 jaar) van de jaarateliers hun werk. Naast een aantal theatervoorstellingen is er een expo met het werk van de beeldende ateliers.

Je wordt all-round ingezet en doet dingen als het mee zoeken naar rekwisieten, catering voorzien, oplossen van allerlei productionele vragen voor de theatervoorstellingen.
Daarnaast werk je in overleg met de docent van de jaarreeks ateliers de tentoonstelling van het beeldend werk uit (concept bedenken, uitwerken en opbouwen voor het weekend zelf).
Regelmatig is er overleg tijdens (productie)vergaderingen.
Categorie
Techniek en productie
Type
Stage
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant