Voltijds Vast


Organisatie
HANDMADE IN BRUGGE / DE MAKERSREPUBLIEK / DE REPUBLIEK
— DE REPUBLIEK ontpopt zich in Brugge meer en meer tot een bruisende ontmoetingsplek én een knooppunt voor innovatieve stadscultuur. Naast de stadsbioscoop Lumière en het Grand Café, biedt De Republiek binnenkort plaats aan diverse initiatieven rond ondernemerschap, ambachten, kunst, cultuur, buurtwerking en creativiteit in de stad. De Republiek vormt vandaag reeds de uitvalsbasis voor een brede waaier aan culturele spelers en werkingen rond ondernemen (denk aan Turbo, The Box, Handmade in Brugge, Mooov, JEF …), maar functioneert straks ook als creatieve luchthaven waar diverse initiatieven kunnen neerstrijken. Door middel van co-workingspaces, toon- en creatieplekken bieden we een platform aan voor wat broedt en leeft in de stad. Zo vormt De Republiek, samen met een netwerk aan (culturele/creatieve) spelers uit de buurt, een belangrijke schakel binnen een boeiend en groeiend stadsvernieuwingsverhaal.

— DE MAKERSREPUBLIEK is de tijdelijke pop-up van De Republiek in de Academiestraat 14 in Brugge. Een open huis voor makers, jonge creatieve ondernemers en start-ups. Het is de thuisbasis voor Handmade in Brugge, Turbo en The Box, en beschikt over een fijne co-workingplek. Ook externe organisaties kunnen er workshops, vergaderingen, lezingen, expo's, recepties of andere creatieve events organiseren.

— HANDMADE IN BRUGGE op zijn beurt is onderdeel van De (Makers)Republiek en zet Brugge op de kaart als stad waar het ambachtelijk maken en ondernemen een belangrijke toekomst krijgt. Het ontwikkelt een verrassend en gevarieerd programma (workshops, lezingen, expo's …) om zowel (jonge) ambachtelijke makers te stimuleren, als het brede publiek te inspireren. Jaarlijks reikt Handmade in Brugge het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE uit als erkenning voor ambachtelijk vakmanschap. Op die manier ontstaat een sterk makersnetwerk en wordt gewerkt aan een creatief en gunstig klimaat voor ambachtelijke ondernemers in de stad.

In het kader van de toekomstige uitdagingen van dit gehele netwerk, zijn we nu op zoek naar een productiecoördinator voor Handmade in Brugge, die eveneens het productieluik van De Makersrepubliek en De Republiek mede coördineert.
Functie
Handmade in Brugge (4/5)
- Samen met de collega's van Handmade in Brugge en de partners in het netwerk, ontwikkel je een innovatief en fris programma rond Brugge als stad van makers.
- Je bent zelf eindverantwoordelijk voor het productionele luik van Handmade in Brugge en volgt de planning op van A tot Z.
- Je coördineert en organiseert vlotjes de activiteiten en events voor publiek en creatieve ambachtelijke ondernemers.
- Je behoudt het overzicht en bewaakt de deadlines.
- Je beheert het productionele budget in samenspraak met de financieel verantwoordelijke.

De Makersrepubliek/De Republiek (1/5)
- Je coördineert het productionele luik van De Makersrepubliek/De Republiek.
- Je communiceert vlot met de verschillende deelwerkingen van De Makersrepubliek/De Republiek.
- Je stemt de verschillende activiteiten en events op elkaar af, behoudt het overzicht en bewaakt de deadlines.
Profiel
- Je bent enthousiast en positief ingesteld.
- Je herkent je in de missie en de werking van Handmade in Brugge en bij uitbreiding van De Makersrepubliek/De Republiek.
- Je hebt affiniteit met en vooral interesse in ambachten en innovatie.
- Je bent op zoek naar een uitdagende en afwisselende job. Voor jou is de combinatie Handmade in Brugge - De Makersrepubliek/De Republiek echt een troef.
- Je bent een multitasker, een goede planner en een organisator.
- Je hebt sterke productionele skills en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
- Je werkt gemakkelijk zelfstandig maar tegelijk graag in teamverband én in een breed netwerk aan partners.
- Je bent gepassioneerd en gedreven.
- Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B
Aanbod
- een FT contract van onbepaalde duur
- verloning volgens PC 304 barema B – aantoonbare ervaring wordt meegenomen
- een boeiende en gevarieerde job in een huis en wijk in volle verandering in hartje Brugge
- een job in een jong en gedreven team en met diverse en interessante contacten
- flexibele werktijden
Solliciteren
Contactpersoon: bart@republiekbrugge.be
Reageren voor: 01/05/2018

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en zie je deze job vooral geweldig zitten? Aarzel dan niet om ons te contacteren en stuur je motivatiebrief en volledig curriculum vitae ten laatste op 1 mei naar Bart Geernaert. Kandidaten die worden weerhouden op basis van de eerste selectie van de binnengekomen sollicitatiebrieven, worden uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek gepland in de eerste helft van mei.