Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Bellewaerde
Bellewaerde, gelegen in Ieper, maakt deel uit van de Compagnie des Alpes groep, één van de grootste groepen van ééndagsattractieparken in Europa. Wij ontvangen jaarlijks zo’n 700.000 bezoekers en onderscheiden ons van andere attractieparken door de unieke natuurlijke omgeving en het prachtige dierenpark.
Onze missie: ‘het aanbieden van plezier en avontuur in een natuurlijke omgeving waar families en vrienden samen authentieke en onvergetelijke momenten beleven.
Functie
U speelt mee in de Stunt & Dive Show van Bellewaerde in de rol van presentator.
Samen met een aantal duikers bent u ’s morgens aanwezig aan de ingang van het park om de bezoekers te onthalen en uit te nodigen naar de show. Ook tussen de shows door neemt u een aantal keer per dag deel aan een toer door het park om de show te promoten. Afhankelijk van de drukte in het park zult u dagelijks 3 tot 5 shows presenteren van een 20 à 25-tal minuten. De presentatie gebeurt zowel in het Frans als het Nederlands. Tijdens de repetities schrijft u mee aan uw teksten.

• https://www.youtube.com/watch?v=oSnWKwRbTvc
• http://www.vier.be/dewereldvan/videos/eindelijk-het-zover/988391
• http://www.vier.be/dewereldvan/videos/ik-moet-een-meisje-slaan/2082979
Profiel
U bent een enthousiast en entertainend persoon met ervaring in presenteer- en/of acteerwerk. Zowel in het Nederlands als in het Frans kan u zich vlot uitdrukken. U bent beschikbaar vanaf halverwege maart tot halverwege oktober.
Aanbod
U maakt deel uit van een belangrijk aspect van de parkbeleving van onze bezoekers. U komt terecht in een bijzonder aangename werkomgeving en een toffe werksfeer.
Verloning is te bespreken.
Solliciteren
Contactpersoon: Annelies Dejaegher
Reageren voor: 21/02/2018

Solliciteren kan via de website www.bellewaerde.be/jobs Voor vragen of meer info kan u terecht bij Annelies Dejaegher op 057/46.86.86 of annelies.dejaegher@bellewaerde.be