Deeltijds Vast


Organisatie
Karel de Grote Hogeschool
Functie
Wat doe je?
Enerzijds maak je voor 50% van je opdracht deel uit van het docententeam binnen de opleiding en geef je les in het eerste en tweede jaar. In het eerste jaar sta je samen met 1 collega in voor het opleidingsonderdeel ‘Media Production 3D development 1’ en samen met 2 andere collega’s voor ‘programming 1’. In het tweede jaar sta je alleen in voor ‘Principles of Game Design’.
Je staat mee in voor het begeleiden en evalueren van studenten, ook in het kader van projecten.

Anderzijds maak je voor 45% van je opdracht deel uit van een klein onderzoeksteam binnen de opleiding en werk je mee aan onderzoeks- en dienstverleningsprojecten. Je zorgt mee voor een sterke inkanteling van onderzoek in de onderwijspraktijk binnen NxT Media Technology.

Je werkt zowel zelfstandig als in nauw overleg samen met je collega-docenten en -onderzoekers. Je overlegt met docenten uit de opleiding over hoe er een goede wisselwerking kan bestaan tussen het onderzoek en het onderwijs.

Je werkt aan je eigen professionalisering zowel m.b.t. onderzoeksmethodologie als didactische vaardigheden en draagt actief bij tot de kennisontwikkeling en -deling binnen de organisatie.

Je rapporteert aan het opleidingshoofd. Voor het gedeelte onderzoek verloopt de functionele aansturing via de onderzoekcoördinator.
Profiel
Wie ben je?
- Je bent een gedreven onderzoeker, die zijn werk zelfstandig kan plannen en uitvoeren binnen de opgestelde projectplanning.
- Je bent sterk in developen in C#, meer bepaald voor de game engine Unity. Kennis van multiplayer, editor scripting of AR/VR is zeker een pluspunt.
- Je hebt een grote interesse in onderwijs en bent bereid om ‘life long’ je vakkennis bij te schaven en aan je didactische vaardigheden en inzichten te werken.
- Je werkt met enthousiasme en steekt graag de handen uit de mouwen.
- Je stimuleert samenwerking.
- Je communiceert vlot, helder en transparant, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je kan open en gerichte feedback geven bij het begeleiden van studenten.
- Je denkt in termen van oplossingen in plaats van problemen. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Je werkt gedreven naar resultaten.
- Je bent bereid om NxT in binnen- en buitenland op congressen of conferenties te vertegenwoordigen.
- Je hebt een bachelor- of master diploma in inhoudelijk relevante opleiding op zak.
Aanbod
Wat bieden we jou?
- Een interessante 95%-opdracht (als contractueel bediende) die start op 1 september 2019 en loopt tot en met 31 augustus 2020. De startdatum kan ev. ook later zijn afhankelijk van jouw beschikbaarheid en interne verschuivingen. De opdracht is mogelijks verlengbaar.
- We willen samen het beste uit jou, elkaar en onze studenten halen! Als bachelor ontvang je een equivalente loon volgens het barema van praktijklector (316) en als master volgens het barema van lector (502). Meer info hierover vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,15 € per km.
Solliciteren
Contactpersoon: Eva Van Gelder
Reageren voor: 10/06/2019

Interesse? Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk via www.kdg.be/vacatures. We zijn benieuwd naar je parcours en motivatie. We vinden diversiteit belangrijk en zoeken een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. We nodigen iedereen uit om zich kandidaat te stellen. Van zodra we een match vinden, stoppen we met zoeken! De sollicitatiegesprekken plannen we in op 18 juni vanaf ‘s middags. Een vraag? Ivan De Boi geeft je als onderzoekcoördinator en docent binnen NxT Media Technology graag antwoord op jouw inhoudelijke vragen. Je kan hem bereiken via ivan.deboi@kdg.Be of via 0475 85 23 97. Bij het opleidingshoofd, Kevin Van Oevelen, kan je terecht met je andere vragen. Hem kan je bereiken via 0484 07 30 14 of kevin.vanoevelen@kdg.be. Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.