Voltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
PodVis festival
PodVis zoekt nog enkele gouden helpende handen!
PodVis is een gloednieuw festival voor visuele podiumkunsten voor jongeren en (verdorven) kinderen in Mechelen. Een realisatie van Beeldsmederij De Maan, Ultima Thule, Froe Froe en Cultuurcentrum Mechelen.

Van 3 t.e.m. 6 januari 2019 is het festivalcentrum van PodVis de place to be. Figuren, poppen en objecten maken verschillende podia onveilig in een zorgvuldige selectie van podiumvoorstellingen voor een publiek van uiteenlopende leeftijden. Doorwinterde gezelschappen uit binnen- en buitenland en jonge makers tonen hun werk. Je kan zelf ook actief deelnemen aan allerhande activiteiten uit de randprogrammatie.
Functie
Heb je altijd eens een theaterfestival van achter de schermen willen meemaken? Steek je graag een handje toe bij onze technici of bij het onthaal van ons publiek? We zoeken nog verschillende manusjes-van-alles om onze ploeg te versterken!
Profiel
Tijdens PodVis zijn er verschillende taken die ingevuld kunnen worden.
- Begeleiding kinderopvang
- (actieve) Begeleiding van randactiviteiten en installaties
- Publieksonthaal en zaalbegeleiding
- Ondersteuning festivalkeuken
- Podiumtechniek
- Opbouw en afbraak

Als PodVis vrijwilliger ben je minstens 16 jaar, enthousiast, betrouwbaar, begeleid je graag (kinderen) en heb je liefst enige affiniteit met theater. We houden van een hands-on mentaliteit en teamplayers.
Aanbod
Je draait mee in het festivalhart van PodVis; een theater 4-daagse in Mechelen voor kinderen, jongeren en hun ouders en krijgt zo de kans om het festival van achter de schermen te leren kennen
- PodVis loopt van 3/1 tem 6/1, we zoeken vrijwilligers voor 4, 5 en 6/01.
- je maakt deel uit van een gemotiveerde kern vrijwilligers en medewerkers
- je ontvangt een vrijwilligersvergoeding

* Hoofdzakelijk is dit voor taken overdag (10u tot 18u met lunch inbegrepen) en af en toe ook in de vroege avond (18u tot 21u)
Solliciteren
Contactpersoon: Fien Doumen – fien.doumen@mechelen.be
Reageren voor: 17/12/2018

Zin gekregen om samen met ons PodVis te laten schitteren? Stuur Fien een korte motivatie en vermeld daarin wanneer je beschikbaar bent en welke taken je ziet zitten. We nemen snel contact met je op! Contactpersoon Fien Doumen – fien.doumen@mechelen.be