Organisatie

SOS Kinderdorpen België

Functieomschrijving

Hallo, wij zijn Jo, Irma en Sara, samen zijn wij bij SOS Kinderdorpen het leidende trio van de projecten voor jonge vluchtelingen in het Leuvense. En oh wat zouden we blij zijn als er iemand naast ons staat die een paar zaken uit onze handen neemt.

Iemand waar we blind op kunnen vertrouwen. Een plantrekker die dingen geregeld krijgt en onze administratie piekfijn op orde houdt.

Iemand die de vloer aanveegt met software tools als Insisto, Binc en Match it. Iemand die de registratie van nieuwe jongeren smetteloos opvolgt. En ervoor zorgt dat hun papieren in orde zijn wanneer ze het nest verlaten. Die begeleiders Hakan en Sam achterna jaagt als ze terug zijn van de winkel, voor het kassaticketje in hun broekzak.

En tegelijkertijd ook gewoon een leuk en aangenaam persoon. Die verbindt met onze jongeren en collega’s, zonder dat dat eigenlijk veel moeite kost.

We zoeken iemand die niet afgeeft voor elk van onze jongeren ingeschreven is op een school. Die hen kent bij naam en voornaam, dat is evident. Iemand die weet wat doen als de verwarming niet werkt. Die onze verzekeraar aanspreekt als onze jongeren een Chinese Ming vaas doen sneuvelen. En die ondertussen een glaswerker regelt voor de basketbal die net door het raam is gevlogen.

Een plantrekker die zelfs na zo’n hachelijke dag nog ruimte voor heeft een minzame glimlach en een onnozele grap.

Denk je dat jij die iemand kan zijn?

Mail dan je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be met als onderwerp ‘Plantrekker voor jonge vluchtelingen’. We zien je graag komen.

Tot gauw,

Jo, Irma en Sara

P.S.: Een halftijds zou voor deze taken moeten volstaan. Maar we hebben wel graag dat je er de meeste dagen bent, zeker dinsdag, want dan hebben we teamvergadering.

Profiel

Ervaring met boekhouding

Microsoft Office heeft voor jou geen geheimen

Tijdsbeheer, organisatievermogen & proactiviteit zijn jouw sterktepunten

Je biedt jouw collega's altijd graag een helpende hand

Aanbod

Deeltijds contract van onbepaalde duur

Aantrekkelijk salarispakket (PC 319.01)

Aangename werkplek in het Leuvense in een kleinschalig team

Solliciteren

job@sos-kinderdorpen.be

Reageren voor: 10/12/2023
Solliciteren

job@sos-kinderdorpen.be

Reageren voor: 10/12/2023
Categorie
Onthaal en administratie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Vlaams-Brabant