Profiel

Je bent van nature enthousiast en goedgemutst. Je beheerst je instrument voldoende om zowel beginners als gevorderden naar een hoger niveau te tillen en je bezit de skills om dit op een eenvoudige, goed verstaanbare manier te doen.
Je kan goed omgaan met zowel volwassenen als met kinderen.
Meerdere instrumenten kunnen spelen en doceren is een pluspunt.
Basiskennis van muzieksoftware is een pluspunt.
Je kan mensen iets aanleren zonder gebruik van notenleer, maar ook met notenleer indien ze daar om vragen.
Diploma is niet vereist maar bachelor of hoger in het instrument van de functie is een pluspunt.
Zeer goede theoretische kennis van het instrument en de te geven leerstof is een vereiste.


Organisatie

Metronoom
Metronoom is een private muziekschool te Brugge met een Rock & Roll mentaliteit. Wij geven muzieklessen met een sterk accent op de hedendaagse muziekcultuur. Onze leerlingen zijn bijgevolg zelden geïnteresseerd in klassieke muziek en/of klassieke opleiding. Wegens uitbreiding zoeken wij voor de zaterdagen van schooljaar 2019-2020 nog een docent(e) piano

Aanbod

Wij bieden een interessante, toffe job met kans op langere termijn werkzekerheid in een zeer aangename sfeer. Ons splinternieuw gebouw waarvan de lokalen akoestisch doordacht werden ontworpen zijn volledig uitgerust met de beste muziekinstrumenten en zijn zeer aangenaam om in les te geven.
Arbeidsovereenkomst : schooljaarcontract van september tot juni met verschillende mogelijkheden : bediendecontract (contracten en lonen conform paritair comité van de socioculturele sector) of freelance. Studenten die nog muziek studeren zijn eventueel ook welkom. De lestijden waarvoor we nog iemand zoeken zijn : zaterdagen van 09u tot rond 15u (uitloop tot 18u mogelijk)

Functieomschrijving

Wij zoeken muziekdocenten die op een enthousiaste wijze lesgeven hoofdzakelijk aan mensen die niet professioneel met muziek bezig zijn en die meestal geen kennis van notenleer hebben. Mensen voor wie muziek een hobby is.
Categorie
Vorming en onderwijs
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
West-Vlaanderen