Voltijds Vast


Organisatie
publiq
publiq vzw is specialist in cultuur- en vrijetijdsmarketing. publiq is ontstaan uit het vroegere CultuurNet Vlaanderen en CJP die nu hun krachten bundelen om zo nog meer mensen goesting te geven in cultuur en vrije tijd.

Op vraag van de Vlaamse overheid laten we zoveel mogelijk mensen proeven van het rijke aanbod aan cultuur en vrije tijd. Het UiTnetwerk van steden & gemeenten is dé infobron voor je vrije tijd, bij jou om de hoek en in heel Vlaanderen. Gerichte marketingacties zorgen voor het extra duwtje in de rug. Het kinderlabel Vlieg informeert en prikkelt de allerkleinsten. Met UiTPAS tot slot, hebben Vlamingen en Brusselaars dé pas op zak om meer te beleven in hun vrije tijd. Onze organisatie telt een 50-tal medewerkers die op hun beurt samenwerken met uiteenlopende partners.

Voor het UiTnetwerk zijn we op zoek naar een partnermedewerker. Geef jij binnenkort samen met ons meer mensen goesting in meer cultuur?
Functie
Als partnermedewerker UiTnetwerk ben je het eerste aanspreekpunt voor een 60-tal partners en dit zowel voor UiT (en het UiTnetwerk) als voor UiTPAS. Lokale overheden, organisatoren, verenigingen,… kunnen bij jou terecht met hun vragen rond vrijetijdsmarketing- en communicatie. Je bent een professional die zijn lokale partners door en door kent en een goede langetermijnband met hen opbouwt. Je bent een netwerker in hart en nieren en je gezonde interesse in communicatie, marketing en ICT helpen je om nieuwe partnertrajecten op te starten en samenwerkingen binnen de gemeente te inspireren. Je zoekt naar creatieve oplossingen die partners net iets meer laten doen.
Je bent goed in het vertalen van technische verhalen aan wie niet technisch onderlegd is en omgekeerd kan je problemen van de partners toelichten aan technische collega’s .
Je bent de spil tussen het partner- , marketing- en technisch team en vertolkt de noden van jouw partners naar die verschillende teams toe.

Taakomschrijving

- Je volgt de voortgang van UiTPAS bij jouw partners (van interesse tot implementatie) op en biedt ondersteuning en advies aan de lokale verantwoordelijken.

- Je begeleidt lokale overheden om van UiT een sterk lokaal merk te maken. Samen met de redactie en de systeemploeg zoek je naar een strategie voor de optimale verzameling van al het vrijetijdsaanbod bij jouw partners.

- Je rapporteert over lokale ontwikkelingen en volgt het gebruik van de producten van publiq (UiTdatabank, UiTPAS,...) op.

- Je verzamelt feedback van partners en eindgebruikers en signaleert problemen tijdig.

- Je geeft vormingen en workshops rond thema’s zoals digitale communicatie, de UiTdatabank, de outputtools van publiq, de balie applicatie van UiTPAS,...

- Je takenpakket kan uitgebreid worden in functie van nieuwe projecten of je eigen interesse of specialiteiten

Profiel
- Je beschikt minimaal over een bachelordiploma (of gelijkwaardig door ervaring), in een socio-culturele of communicatierichting is een plus.

- Je wordt warm van cultuur- en vrijetijdscommunicatie, online communicatie en digitale media.

- Je bent een netwerker en hebt een klant- en oplossingsgerichte attitude.

- Je bent communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk. Je durft spreken voor een publiek.

- Je blijft constructief in moeilijke situaties.

- Je hebt ervaring met projectmanagement

- Kennis van of ervaring met lokale of regionale overheden is een voordeel.

- Je hebt een gezonde ICT-interesse. Je zorgt er bovendien voor dat je snel leert werken met nieuwe systemen en toepassingen. Uiteraard krijg je hiervoor uitgebreide begeleiding.

-Je kan vlot werken met de computer en kan overweg met MS Office pakketten (Word, Powerpoint, Excel, Internet) en andere toepassingen zoals Google Drive.

- Je pleegt graag overleg met collega’s en partners.

- Je beschikt over een rijbewijs B.
Aanbod
- Een voltijds contract van onbepaalde duur.

- Werk bij de jonge, dynamische organisatie publiq vzw (voorheen CultuurNet Vlaanderen & BILL) in de Belvue-site (Kanaalzone Brussel), vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

- Een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ruime verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer en extra mobiliteitspakket.
Solliciteren
Contactpersoon: Wim D'haeyer
Reageren voor: 03/12/2017

Stuur je cv met motivatiebrief naar wim@publiq.be met in het onderwerp de vermelding 'sollicitatie partnermedewerker UiTnetwerk + je naam' en dit ten laatste op 3 december 2017. De gesprekken worden gepland in de week van 11 december. Naast deze vactature zoeken we ook een partnermedewerker UiTPAS. Geef zeker aan indien je ook voor deze vacature interesse hebt. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Wim D’haeyer coördinator UiTnetwerk, via tel. 02/551.18.88 of wim@publiq.be. Inzake rekrutering en aanwerving voert publiq een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid.