Organisatie

Lumière Cinema

Lumière Groep is een vaste waarde in de audiovisuele sector, en staat internationaal gekend als kwalitatief film- en serielabel.

Een gemotiveerd team van medewerkers zet zich elke dag opnieuw in om de mooiste verhalen te creëren en naar het brede publiek te brengen. Lumière heeft momenteel vier bruisende stadsbioscopen, een groeiend productiehuis, een in-house animatiestudio en een distributietak met eigen streamingplatform. Het hoofdkantoor bevindt zich in Gent.

Voor Cinema Lumière Antwerpen zijn wij momenteel op zoek naar een gemotiveerd Operationeel Medewerker Cinema.

Functieomschrijving

Jij wordt verantwoordelijk voor een vlekkeloze operationele werking van Cinema Lumière Antwerpen. Concreet vertaalt zich dit in, onder andere, volgende taken:

- Je wordt mee het gezicht van onze cinema. Je ontvangt de bezoekers, en staat in voor de ticketverkoop aan de kassa. Dit doe je ook ’s avonds en in het weekend.

- De administratieve en operationele werking van de cinema valt onder jouw verantwoordelijkheid.

- Je volgt de verschillende taken gelinkt aan projectie op.

- Je werkt mee aan een optimale organisatie in en van de cinema. Je werft studenten aan, leidt hen op, stelt hun werkroosters op, en bent verantwoordelijk voor alle administratie hierrond.

- Je werkt samen met verschillende lokale actoren, en zorgt ervoor dat geplande events en schoolvoorstellingen tot in de puntjes voorbereid zijn.

Profiel

- Je hebt enkele jaren relevante werkervaring.

- Je bent klantgericht, stressbestendig, en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

- Je werkt gestructureerd en bent digitaal en administratief vaardig. Je hebt een goede basiskennis van Office 356 (Word, Excel, Teams).

- Je bent flexibel, en beseft dat het zwaartepunt van een cinema op de weekavonden en in het weekend ligt. Je werkt minstens één avond tijdens de week en één dag in het weekend. Geen 9 to 5 mentaliteit hebben is met andere woorden een must.

- Je houdt van een gevarieerd takenpakket.

- Je kan goed zelfstandig werken.

- Affiniteit met de film- of cultuursector is een must.

- Woon je tenslotte in Antwerpen? Dan ben jij de m/v/x die we zoeken!

Aanbod

- Een marktconform salaris, inclusief extralegale voordelen.

- Een flexibele bedrijfscultuur.

- De mogelijkheid om Lumière Cinema mee vorm te geven.

- Werken in en met een dynamisch jong team, in een fantastische sector.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Antwerpen