Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Openbaar Kunstbezit Vlaanderen
Sinds bijna zestig jaar ijvert Openbaar Kunstbezit Vlaanderen voor de ontsluiting van kunst en erfgoed. We voeren promotie via ons tijdschrift, de website en publieksgerichte evenementen.
Functie
‘Vlaamse Meesters in situ’ is een hefboomproject van Openbaar Kunstbezit in Vlaanderen voor Toerisme Vlaanderen en ontsluit op een veertigtal plekken in Vlaanderen en Brussel schilderijen van Vlaamse Meesters die nog altijd op de plek waarvoor ze gemaakt hangen. Ontsluiten betekent onder andere de werken beter belichten, een touchscreen plaatsen met boeiende achtergrondinformatie met audio en film. Het project start al op enkele sites in 2018 maar loopt voor het grootste deel tussen 1 juni en einde september 2019.
Om het project mee in goede banen te leiden zoeken we een projectleider. Je bent het aanspreekpunt voor de externe partners (de erfgoedsites maar ook sponsors en middenveldpartners) je volgt mee de contracten op met de leveranciers, de uitwerking, implementatie en opvolging van het communicatie- en marketingplan. Je houdt de deadlines in het oog, de communicatie en afspraken met Toerisme Vlaanderen en met de verschillende sites. Je bent stressbestendig, kan leiding geven aan een reeks vrijwilligers die samen met jouw het project uitrollen. Je werkt samen met de webmaster, en met de andere medewerkers van OKV onder leiding van de directeur.
Profiel
Je behaalde tenminste een Bachelor in de Kunstwetenschappen of communicatiewetenschappen, geschiedenis of een andere opleiding waarvan je zelf denkt dat die van pas kan komen. Stressbestendig, teamspeler, communicatief. Je bent secuur, kan budgetten in het oog houden en beschikt over een ruim netwerk in de sector dat u helpt dit project te verwezenlijken.
Je hebt tenminste drie jaar ervaring in projectmanagement met oog voor marketing en communicatie.
Aanbod
Je wordt vergoed volgend PC 319 op niveau B1A of L1 rekening houdende met uw relevante anciënniteit. Je start vanaf begin april 2018 voor tenminste één jaar.
Solliciteren
Contactpersoon: Peter Wouters
Reageren voor: 16/03/2018

Stuur uw sollicitatiebrief en cv naar Peter Wouters, OKV, Sint-Margrietstraat 11, 9000 Gent of naar peter.wouters@okv.be