Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Gemeentelijke Nederlandstalige bibliotheek van Vorst
Functie
Open Oproep Bib Vorst
Fotografieopdracht tijdens Babyborrel 21 september 2019

De Gemeentelijke Nederlandstalige bibliotheek van Vorst schenkt in haar jeugdwerking bijzondere aandacht aan kinderen tussen 0 tot 3 jaar. Dit schooljaar wordt de activiteitenreeks voor de allerkleinste bezoekers feestelijk ingezet met een Babyborrel op 21 september 2019, in de bibliotheek zelf.

Voor dit evenement zoekt Bib Vorst een beroeps- of student fotograaf die in de bibliotheek een setting zal maken en kinderen (baby’s met broertjes en zusjes) zal fotograferen. Het is de bedoeling dat de papieren versie van de foto’s tegen ten laatste begin oktober klaar zijn, zodat ouders deze kunnen ophalen in de bibliotheek.

Voor de kandidaatstelling zijn volgende richtlijnen van toepassing:

Portfolio
• Dien een portfolio in met minimaal 3 en maximaal 5 referentieprojecten die in eigen naam werden uitgevoerd. Dit mogen ook onderzoeksopdrachten, afstudeerwerken, niet gerealiseerde plannen,... zijn. De maximale grootte van een afzonderlijk portfolio bedraagt 50Mb en mag opgemaakt worden in .pdf of .doc formaat.

Opdracht

• Dien een voorstel in voor een artistieke setting waar de kinderen in gefotografeerd zullen worden. De ruimte kan maximaal 2 op 2 meter bedragen en dient veilig en kindvriendelijk te zijn. De fotograaf dient zelf het materiaal voor de artistieke setting, fototoestel en bijhorend materiaal te voorzien.

• De foto’s dienen afgedrukt, op naam van de deelnemers te worden gesorteerd en te worden afgeleverd aan de bibliotheek.
• Dien een vrijblijvende offerte in met al de kosten (prestatie, materialen, print foto’s en eventuele vervoerskosten) en BTW inbegrepen.
• De Babyborrel zal plaatsvinden op 21 september van 10u tot 14u in de
Gemeentelijke Nederlandstalige bibliotheek van Vorst (Van Volxemlaan 364,
1190 Vorst). Kandidaten dienen op deze datum beschikbaar te zijn van 9u tot
14u30.
Profiel
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Elise Ghyselen
Reageren voor: 09/08/2019

Kandidaatstelling • U kan u portfolio, projectvoorstel en offerte tot en met vrijdag 9 augustus 2019 om 12u indienen. De kandidaatstelling kan u indienen via bibliotheek@vorst.brussels. Kandidaten worden op 16 augustus verwittigd of ze al dan niet weerhouden zijn voor de opdracht.