Profiel

Je hebt een hart voor kinderen, een gezonde dosis enthousiasme en je hebt ervaring met onze doelgroep of je bent bereid om erover bij te leren.

Organisatie

vzw Kadee
Alle kinderen verdienen het om in de vakantie een week op kamp te gaan en gewoon te genieten. Ook kinderen in armoede of een maatschappelijk kwetsbare situatie, die al te veel stress moeten ondergaan. Toch vallen net deze kinderen uit de boot omdat de kampen te duur zijn, of omdat er te weinig begeleiding is voor kinderen met gedragsproblemen of een beperking. Net voor deze kinderen organiseert Kadee vakantiekampen. Onze kampen hebben meer animatoren dan gemiddeld, en de vrijwilligers hebben ervaring met de doelgroep. Zo krijgen alle kinderen de aandacht en zorg die ze verdienen.

Aanbod

- Je maakt deel uit van een geweldige vrijwilligersploeg.
- Je kan ervaring opdoen met een interessante doelgroep.
- Je krijgt de kans om opleidingen en vormingen te volgen.
- Je krijgt enorm veel terug van de kinderen op kamp!

Functieomschrijving

Voor de kampen van 2019 zoeken we nog enkele animatoren. Als animator begeleid je de kinderen doorheen het kamp. Je gaat mee op uitstap, je begeleidt een bosspel, je houdt toezicht tijdens het slapengaan, maar bovenal: je geniet zelf van het kamp en de kinderen!

We zoeken ook nog enkele keukenmedewerkers. Aan de basis van elk goed kamp ligt een goede keukenploeg. Zij zorgen ervoor dat de kinderen en vrijwilligers drie keer per dag kunnen genieten van een lekkere maaltijd, en doen verder ook inkopen en houden de lokalen netjes. Als keukenmedewerker heb je ook tijd om te genieten van de omgeving en de kinderen.

We hebben een brochure met meer informatie voor animatoren en een brochure over de kampen van 2019.
Categorie
Andere
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Andere